INTRO REFORMER

Hvad er Reformer?

Reformer-træning foregår på en reformer, som er selve hovedmaskinen indenfor pilatesbaseret modstandstræning. Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Modstanden opstår af en kombination af din egen kropsvægt samt reformerens fjedre, så du selv kan tilpasse belastningen.

På timerne træner vi hele kroppen og vi har fokus på funktionelle øvelser. Dette resulterer i en dynamisk og effektiv træning, hvor du vil blive udfordret på din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. Du vil samtidig opleve, at du vil få lange, slanke og stærke muskler af at træne Reformer.

Hvad er Intro Reformer?

Vi anbefaler Intro Reformer til dig, som aldrig har prøvet Reformer-træning før. Hvis ikke du kan finde en Intro-time der passer dit skema, så kan du sagtens starte med en Classic-time.

På Intro-holdet får du en grundig gennemgang af reformerens funktioner og kunnen samtidig med, at du i løbet af timen vil lære basisøvelserne. Her har vi fokus på teknik og vejrtrækning, så du bliver klædt på til at kunne deltage på de andre Reformer-hold.

Tempoet på Intro Reformer er samtidigt lidt langsommere end på de andre hold, så du kan få en tryg og god start med Reformer-træning. På Classic vil du dog sagtens kunne få en god oplevelse, da det er dig der sætter dit eget tempo. Fortæl blot instruktøren at du er ny, så får du en kort introduktion og et vågent øje på timen.

Vi starter alle timerne med en opvarmning, så din krop bliver varm og klar til træningen, og vi afslutter alle holdtimerne med en udstrækning.

Det er meget normalt, hvis du efter din(e) først(e) gang(e) kan mærke, at din krop er lidt øm de første par dage efter – det betyder bare det virker ;-)

Hvem kan deltage på Intro Reformer?

Alle kan deltage på Intro Reformer, da du på timen vil få en grundig gennemgang af, hvordan du skal træne på reformeren.

Hvad skal jeg huske?

På reformeren træner vi i sokker. Du kan sagtens bruge dine egne sokker, men vi anbefaler Toe Sox. Toe Sox er speciallavede sokker, hvor der under foden og hver tå er skridsikre dutter, som forhindrer dig i at glide, når du bevæger dig rundt på reformeren. Vi sælger Toe Sox i alle vores centre.

Udover det anbefaler vi, at du har vand med (kan også købes i receptionen). Træningen skal foregå i træningstøj af hensyn til slid på maskinerne.

Fordele ved Reformer:

  • Træner hele kroppen

  • Opstrammer og toner din krop

  • Fedtforbrænding

  • Øget styrke

  • Forbedrer din smidighed

  • Forbedrer din kropsholdning

  • Giver overskud

  • Styrker ryggen

  • Vægttab

  • Fysisk og psykisk velvære