Energii – The Ultimate Workout

Om Energii

I december 2011 åbnede Gitte Salling det første Energii center på Ny Kongensgade i København K. Siden da er der kommet seks centre mere til, syv i Danmark og et enkelt på Ibiza i Spanien, og Energii er dermed verdens største Reformer-kæde.

Energii har fokus på nærvær og energifyldte timer for at sikre sig, at du får den bedst tænkelige oplevelse. “Der skal være en fest, når der afvikles holdtimer i Energii.” I løbet af de 60 minutter får du trænet hele kroppen og instruktørerne sørger for, at alle deltagerne bliver guidet både individuelt og samlet, for at sikre en effektiv time.

Hver måned underviser flere end 70 instruktører i Energii’s to koncepter: Reformer og Heat It Up. Til Reformertimerne har Gitte taget elementer og øvelser fra Pilates, og kombineret disse med styrketræning og god musik med et lækkert beat. Heat It Up-timerne foregår i en 37 grader opvarmet sal, for at øge din smidighed, fleksibilitet og styrke. Der er flere forskellige

Reformer niveauer at vælge i mellem og i Heat It Up, kan du vælge mellem syv forskellige træningskoncepter.

Energii er ejet og drevet af Gitte Salling og forretningsmanden Carsten Mikkelsen.

Gitte Mia Salling

Gitte Salling

Gitte er indbegrebet af fitness og har mere end 20 års erfaring i fitness- og træningsbranchen. Hun startede med at undervise i dans og aerobic som 15-årig og allerede som 21 årig åbnede Gitte sit eget fitnesscenter med det klingende navn Krop&Hop, som hun kørte alene i ni succesfyldte år.

I 2006 begyndte Gitte i en af Danmarks største fitnesskæder, hvor hun i fem år arbejdede som holdchef. Hun har blandt andet været med til at uddanne over 2000 instruktører i Danmark. Efter fem fantastiske år som holdchef, får Gitte igen blod på tanden og søger nye eventyr. Efter et ophold i USA i sommeren 2011, er der ikke længere nogen tvivl om hvilken vej det nye eventyr skal gå – idéen om Energii tager form.

Efter turen til USA udviklede Gitte “The Ultimate Workout”, som er Energiis egen niché inden for reformerverdenen. Gitte besluttede sig for, at Energiis brand skulle dække over hård og effektiv styrketræning med musik, glæde og effektivitet på hold af en times varighed.

Hun uddanner selv egne instruktører til Energiis koncepter og sørger løbende for, at alle medarbejdere holdes motiverede via workshops, der er med til at sikre Energiis kvalitet på holdtimerne.