Velkommen! 

Udover den daglige holdundervisning tilbyder vi skræddersyede løsninger til både enkeltpersoner og gruppe- og eller firmaarrangementer. Her finder du information om vores tilbud og hvordan du kontakter os vedrørende spændende firmatræning og skræddersyet personlig træning.

Firmatræning / Personlig Træning

Personlig træning

Om Personlig Træning

Under en personlig træning i Reformeren kan vi målrettet gå ind og tilpasse træningen til dit niveau, styrke din krop og du kan helt specifikt træne eksempelvis dine arme, ben, lår eller mave.

Har du skader – f.eks. i hofte, knæ eller ryg, er Reformeren endvidere et fantastisk redskab, der effektivt og skånsomt kan benyttes til genoptræning. Træner du med din egen private instruktør, opnås resultaterne endnu hurtigere. Du vil hele tiden blive rettet og guidet igennem det skræddersyede program.

Kontakt os omkring Personlig Træning

Det er gratis at forhøre sig – men et vigtigt første skridt. Du kan kontakte os allerede nu og bestemmer selv, hvor meget du vil fortælle om fra start. Vi er her for at lytte til dine behov og sammen udarbejde det bedste forløb til dig.

Priser

1 x personlig træning for 800 kr.

5 x personlig træning for 3500 kr.

10 x personlig træning for 6000 kr.

Firmatræning

Om Firmatræning hos Energii

Hos Energii kan du træne med dine kollegaer på et lukket hold med jeres egen instruktør.

I bestemmer selv tidspunktet og hvor lang tid forløbet skal strække sig over. Vi tilpasser herefter træningen til jeres behov og niveau. I kan også selv bestemme, hvor mange gange om ugen, I vil træne. Den eneste forudsætning er, at der ikke er almindelig holdundervisning på det tidspunkt, som I ønsker at træne i.

Hvor man tidligere talte om at sikre socialt samvær på arbejdspladsen, er fokus de seneste år flyttet mod at sikre sunde tiltag for medarbejderne. Sunde og raske medarbejdere er ofte gladere og dermed også mere produktive, så det er både en fordel for medarbejderne og arbejdsgiverne. (læs artikel her)

Kontakt os her

Ved du hvad du vil have? Vi kan tilbyde alle tænkelige konstellationer alt efter hvilken type træning, hvem I ønsker at træne med og hvor mange I er. Vi hjælper gerne med at lave et tilbud til lige nøjagtig det jeres medarbejdere vil sætte pris på.