Team Energii

Dine instruktører

Vi har et sprudlende team af instruktører, der alle har en relevant træningsbaggrund og derefter har gennemgået vores egen uddannelse for at sikre, at de kan give dig den optimale træning, hver gang du kommer. Vores instruktørstab består af både kvindelige og mandlige instruktører, som alle har deres egen personlige måde at undervise på. Glæd dig til at møde og prøve alle vores instruktører. Vi er stolte af hver og én!

Vores instruktører kommer fra forskellige træningsbaggrunde, men fælles for dem alle er, at de virkelig brænder for Reformer-træning. Faktisk er de lidt nørdede omkring dét at bevæge sig, bruge kroppen og være aktiv – og så brænder de for at hjælpe andre til at opnå deres ønskede resultater.
Instruktører kommer løbende på workshops for at dygtiggøre sig og få inspiration til nye øvelser, som de kan præsentere for dig!

Vi glæder os til at se dig til træning!

Bliv en del af Team energii

Vil du gerne have et job med fed energi, hvor du er med til at motivere andre? Så er du måske vores nye instruktør!

Hos os vil du blive en del af en lille familie fyldt med engagement og arbejdsglæde! Vi brænder for vores arbejde og har hjertet med i det vi laver.

For at komme i betragtning som instruktør hos os, kræver det, at du har relevant træningserfaring og -uddannelse.

Vi tilbyder løbende uddannelser, hvor du kan blive uddannet som Reformer-instruktør og du kan altid sende dine jobansøgninger til job@energii.dk