Mor/Baby Reformer

Din ugentlige forkælelse

Hvad er Mor/Baby Reformer

Din ugentlige forkælelse, som vil give dig ekstra energi, overskud og en stærk krop.

Reformer træning er optimalt at starte med efter din fødsel. Træningen er skånsom og belastningen kan varieres alt efter den form du er i. Instruktøren vil guide dig sikkert igennem de 60 minutter, hvor hele kroppen trænes igennem hver gang.

Din baby kan ligge ved siden af på et tæppe eller i en baby stol. Træningen er udelukkende for dig og din krop i omgivelser, hvor din baby også er gæst. Derfor er musik og lydniveau er tilpasset, og du vil have mulighed for både at se og tale med dit barn.

For at gå på vores hold, skal du blot være normalt medlem i Energii med enten vores Fri Træning eller vores klippekort. Læs mere om dem under vores Priser, hvor du også kan booke en gratis prøvetime.

Du kan træne på vores Mor/Baby hold i udvalgte centre.
Find vores hold på holdplanen, invitér din baby på udflugt og invester i overskud og mere energi i din hverdag.

Hvordan gør vi?

… og hvad træner vi med?

Reformer-træning foregår på en reformer, som er selve hovedmaskinen indenfor pilatesbaseret modstandstræning. Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Modstanden opstår af en kombination af din egen kropsvægt samt reformerens fjedre, så du selv kan tilpasse belastningen.

Derfor er det ikke kun toptrænede, der kan få meget ud af træningen. Det kan alle, uanset hvilken form man befinder sig i, netop fordi vi har mulighed for at træne sikkert og tilpasse al træning til den enkelte. Det er vores tanke med Mor/Baby Reformer, hvor vi har fuld forståelse for eventuelle udfordringer en fødsel kan give kroppen. Det er vores fokus at skabe de bedste og sikreste rammer for dig og din krop, samtidig med vi byder indenfor i hyggelige omgivelser og plads til dig og din baby.

Vi anbefaler,  at starte træningen efter 8 uger og med grønt lys hos din læge. Da alle kroppe reagerer forskelligt ved både træning og fødsel, kender du naturligvis din krop bedst og er velkommen så snart du føler dig klar.

Hvad skal jeg huske?

Du skal være iført træningstøj og sokker på timerne. Vi anbefale Toe Sox, så du bedre står fast på maskinen. Toe Sox er speciallavede sokker, hvor du har anti-slip dutter under foden samt hver enkelt tå, som forhindrer dig i at glide under træningen. Toe Sox kan købes i vores centre.

Udover det anbefaler vi, at du har vand med, så du kan få noget at drikke under timen. Vi sælger vand i centrene, hvis du glemmer dit eget.

Fordele ved Reformer

  • Træner hele kroppen

  • Opstrammer og toner din krop

  • Fedtforbrænding

  • Øget styrke

  • Forbedrer din smidighed

  • Forbedrer din kropsholdning

  • Giver overskud

  • Styrker ryggen

  • Vægttab

  • Fysisk og psykisk velvære