Heat It Up® Hot Yoga

Hvad er Heat It Up®?

Heat It Up® er Energiis eget holdtræningskoncept, hvor træningen foregår i en 37 grader opvarmet holdsal for at øge din smidighed, styrke og fleksibilitet.

Holdsalen bliver opvarmet med infravarme, som er med til at varme dine muskler og led op indefra, hvilket vil gøre dig mere smidig og fleksibel under træningen. Udover det hjælper varmen også med udskillelsen af affaldsstoffer. Du vil også opleve, at du bliver mere udholdende af at træne i varmen og, at din restitution bliver forbedret.

Hvad er Heat It Up® Hot Yoga?

Heat It Up® Hot Yoga er til dig, som gerne vil opnå en ro i sindet samt velvære og tilstedeværelse i kroppen. Vi starter timerne med en let opvarmning af kroppens store muskelgrupper inden vi bevæger os rundt i de klassiske yogastillinger. Timen foregår i et roligt tempo, så alle kan være med. På timen kan der være små bidder af vinyasaflow, hvor vi går fra stilling til stilling i takt med dit åndedræt. Vi afslutter alle timer med en afspænding samt en savasana.

Varmen i salen hjælper til at varme din krop op indefra, hvilket vil gøre dig mere smidig og fleksibel, så du nemmere kan komme ind i de forskellige stræk.

Heat It Up® Hot Yoga er for dig, som ønsker at forbedre din smidighed, balance, kropsbevidsthed og styrke.

Hvem kan deltage på Heat It Up® Hot Yoga?

Alle kan deltage på Heat It Up® Hot Yoga.

Vi fraråder gravide at være med til Heat It Up®-timer.

Hvad skal jeg huske?

Du skal huske at medbringe et håndklæde, som kan dække hele yogamåtten. Hvis du har lyst, kan du medbringe din egen yogamåtte, men vi har også yogamåtter i centrene.

Inden du kommer ind i varmen skal du have sørget for at drikke rigeligt med vand. På samme måde skal du også huske at drikke under og efter timen.

Under timen skal du være iført træningstøj og Toe Sox. Toe Sox har små antislip dutter under foden og hver enkelt tå, som hjælper dig til at stå bedre fast under strækkene.
Du kan alternativt også vælge at have dine almindelige sokker på.

Vi sælger både håndklæder, Toe Sox og vand i centrene.

Fordele ved Heat It Up® Hot Yoga:

  • Forbedrer din smidighed

  • Større kropsbevidsthed

  • Lange, slanke muskler

  • Øget udholdenhed

  • Forbedrer kropsholdning

  • Bedre balance

  • Giver overskud

  • Udskillelse af affaldsstoffer

  • Fysisk og psykisk velvære