Heat It Up ®

Hvad er Heat It Up ®?

Heat it Up

Heat It Up® er Energiis eget koncept. Træningen foregår i en 37 grader infrarød varm holdsal som øger din smidighed, styrke og fleksibilitet.

Holdsalen bliver opvarmet med infravarme, som er med til at varme dine muskler og led op indefra, hvilket vil gøre dig mere smidig og fleksibel under træningen. Udover det hjælper varmen også med udskillelsen af affaldsstoffer. Du vil også opleve, at du bliver mere udholdende og din restitution bliver forbedret.

Alt efter, hvilket Heat It Up ®-hold du er på, kan udstyr som håndvægte, pilatesring, foamroller og måtte tages i brug. På timerne vil træningen være funktionel og vi har fokus på din styrke, bevægelighed og smidighed.

Vi fraråder gravide og folk med forhøjet blodtryk at deltage på Heat It Up ®-holdene.

Vi tilbyder Heat It Up ® på Østerbro, Holte og Frederiksberg.

Hvad skal jeg huske?

Du skal være iført træningstøj og Toe Sox på timerne.

På følgende hold kan du benytte indendørssko:
Heat It Up ® Classic, Cardio, TRX, Box-It og Step & Strength.

På grund af varmen i Heat It Up ®-salen, vil du komme til at svede en del. Derfor skal du huske at medbringe et ekstra håndklæde.

Udover det skal du huske at have drukket en masse vand inden dit hold. På samme måde skal du huske at have vand med, så du kan drikke under og efter timen.

Vi sælger Toe Sox, håndklæder og vand i vores centre.

Der er ingen adgang i Heat It Up ® salen uden sox, håndklæde eller evt. indendørssko.

Vi tilbyder Heat It Up ® i flere versioner:

 • Heat It Up ® Box It

  På Heat It Up® Box It timerne er tempoet højt! Vi arbejder med de grundlæggende slagteknikker og spark.

  Vi arbejder med forskellige slagkombinationer på sandsækkene og pulsintervaller kan forekomme.

 • Heat It Up ® Cardio

  På Heat It Up® Cardio er tempoet højt og vi arbejder med din puls og styrke. Det er en intensiv time i varmen, hvor du vil få trænet hele din krop, samtidig med at pulsøvelserne vil forbedre din kondition.

  På Cardio kan der benyttes håndvægte, ringe og elastikker m.m.

 • Heat It Up ® Classic

  Heat It Up® Classic er en styrkebaseret time i varmen, hvor du får trænet hele kroppen.

  På timerne kan der benyttes håndvægte, ringe, bolde og elastikker og vi laver funktionel styrketræning, så din styrke, udholdenhed, balance og koordination bliver udfordret.

  Heat It Up® Classic Op i Tempo indgår der også en smule cardio.

 • Heat It Up® Cirkel

  Heat It Up Cirkel træning er for dig, der gerne vil ha’ trænet hele kroppen grundigt igennem. En god blanding af styrke og cardio. Træningen er bygget op omkring stationer af udvalgte øvelser, der veksler imellem cardio og styrke. På timen kan der benyttes håndvægte, ringe, elastikker, sliders og måtter.
  Instruktøren vil guide dig igennem teknik og tid på hver station.
  Heat It Up Cirkel træning er for alle og især for dig, der elsker cardio timerne, men gerne vil udfordres ekstra på puls og styrke.

 • Heat It Up ® Hot Barre

  Heat It Up® Hot Barre består af et lækkert miks af ballet, pilates og styrketræning. Barretimen styrker og toner din krop, forbedrer din kropsholdning, gør dig mere smidig og giver dig lange, slanke muskler.
  Findes på Østerbro.

 • Heat It Up® Step & Strength

  På denne time kombinerer vi styrketræning med lette pulsøvelser på stepbænk. Alle kan deltage, og der er ingen svær koreografi. Vi træner hele kroppen og får samtidig pulsen lidt op på en sjov måde. For at forbedre din styrke bruger vi forskellige redskaber, og du kan forvente, at både arme, baller, lår, mave og ryg bliver trænet grundigt igennem. Vi anbefaler, at du har indendørssko på for ekstra støtte, men du kan også træne i ToeSox. Husk et håndklæde og vand.

 • Heat It Up ® TRX

  TRX® står for Total body Resistance Excersise.  I TRX® bruger du stropperne og din egen kropsvægt til at træne din styrke, smidighed, balance og kondition.

  Heat It Up® TRX er en forholdsvis simpel og effektiv træningsform, hvor især din core muskulatur vil komme på arbejde, mens du vil få trænet og styrket hele din krop.

 • Heat It Up® TRX Yoga

  I Heat it Up® TRX Yoga kombineres traditionelle Yoga Asana med TRX´ens grundprincipper. Vi benytter TRX´en til at opnå funktionel stabilitet, udføre dynamiske stræk og holde statiske stillinger længere.

  Der trænes i toesox (ingen indendørssko).

 • Heat It Up® Meditation & Stretch

  Heat It Up®Meditation & Stretch.
  En stille mental time, hvor vi sætter tempoet ned og lader dine indre batterier op.
  Vi starter med en meditation, hvor vi guider dig igennem hele kroppen. Vi skaber ro og afslapning, inden vi tager på en lille meditations rejse.
  Efter meditationen, strækkes kroppen igennem med blide, effektiv og lange stræk for alle de store muskelgrupper.
  Timen har fokus på åndedrættet, samtidig med at vi spiller blid rolig musik.

 • Heat It Up ® Mobility/Stretch

  På Heat It Up® Mobility/Stretch har vi fokus på din mobilitet og bevægelighed. På timen arbejder vi i et langsomt tempo, så du bedre kan fokusere på hver bevægelse og udføring af øvelsen.

  Vi arbejder med at styrke din ryg, nakke og skuldre, samtidig med, at vi laver holdningskorrigerende og mobilitets øvelser.

 • Heat It Up ® Hot Yoga

  Heat It Up® Hot Yoga er til dig, som gerne vil opnå en ro i sindet samt velvære og tilstedeværelse i kroppen. Vi starter timerne med en let opvarmning af kroppens store muskelgrupper inden vi bevæger os rundt i de klassiske yogastillinger. Varmen i salen hjælper til at varme din krop op indefra, hvilket vil gøre dig mere smidig og fleksibel, så du nemmere kan komme ind i de forskellige stræk.

  Heat It Up® Hot Yoga er for dig, som ønsker at forbedre din smidighed, balance, kropsbevidsthed og styrke.

 • Heat It Up ® Yin Yoga

  Yin YOGA  er en beroligende træning, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Med ro i krop og sind skaber du restitution, større bevægelsesfrihed og bedre koncentration.
  Vi har fokus på åndedrættet og  stillingerne holdes afslappet i 3-5 min., hvor du opnår dybe og rolige stræk, der smidiggør muskler, led og bindevæv.

Fordele ved Heat It Up ®:

 • Forbedrer din smidighed

 • Opstrammer og toner din krop

 • Øget styrke

 • Forbedrer din kropsholdning

 • Øget udholdenhed

 • Forbedrer din balance

 • Giver overskud

 • Udskillelse af affaldsstoffer

 • Vægttab

 • Fysisk og psykisk velvære