Energii i udlandet

På trods af, at Energiis koncept er dansk og udviklet i Danmark, er Energii dog ikke kun at finde i Danmark, men du kan derimod også træne hos os rundt omkring i den store verden.

Hvis du på en ferie skulle få lyst til at besøge et af vores centre i udlandet, så ville vi blive meget glade og begejstrede for dit besøg. Om du træner hos os hjemme i Danmark eller i udlandet, så er Energiis ånd altid den samme, på trods af at undervisningsformen i udlandet kan være en smule anderledes end den herhjemme. En ting kan vi dog garantere dig – træningsoplevelsen vil stadigvæk være helt i top!

Vi ville blive rigtig glade, hvis du gav vores udenlandske centre noget feedback på deres egen Facebookside, så vi også kan se, at du har besøgt os der!

Spanien – Energii Ibiza

Vores spanske center på den skønne ferie-ø Ibiza er omgivet af Middelhavet og hvide sandstrande. Vores center ligger tæt på den gamle fæstning, der engang omringede hele Eivissa by, som vores center ligger i.
Vores center repræsenterer og indrammer alle Ibizas herligheder, samtidigt med at vores spanske instruktører pisker dig igennem en varm fuldblodstime. Lokalerne er derfor lyse og lækre og instruktørerne er brune og taler både spansk og engelsk.

Adressen er: Via Púnica 2, 07800 Eivissa, Ibiza, Spain. Du kan læse mere om centret på http://www.energii.es, følge Facebook opdateringer her og booke dine timer via http://booking.energii.es