Tag med Gitte Salling og Energii til Marbella Fitnesscamp d.10. – 17. maj 2020.

Vi skruer op for energien, tempoet og hyggen!

Vi skal nemlig ud over at nyde solen og varmen hver dag, træne en masse forskellig træning bl.a. Cardio, Booty&Abs, Boxing, Dance, Latin, TRX, Styrke, Mobility&Stretch Yoga&Meditation. Vi skal  powerwalke, lege, lytte til motiverende foredrag og så skal vi selvfølgelig have en masse god mad og hygge os.

Vi lover, at du vender hjem med fornyet energi og fuldstændig klar til sommeren 2020!

Det får du:

7 overnatninger, værelser til 2-4 personer, de fleste boliger er lejligheder med 2 soveværelser, 1 badeværelse og køkken. Alle senge er enkeltsenge.

Fuld pension inkl. vand. 3 daglige måltider – Juice, te, kaffe, vand til morgenmad, vand til frokost/aftensmad. Andre drikkevarer kan købes. – Vand, te, kaffe og frugt inkluderet hele dagen.

Transfer fra Malaga Lufthavn til Resortet & Retur (3 faste transfers på ankomstdagen og afrejsedagen)

Wi-fi på stedet

Motiverende foredrag med Gitte Salling om Energii og turen dertil. Om motivation og om aldrig at give op eller acceptere et nej.

Kostforedrag med Charlotte Rachlin. Charlotte fortæller bl.a. om, at det ikke nødvendigvis skal være kedeligt at leve sundt eller følge en kur.

Ærligt og kærligt foredrag med musiker Chief 1. Om hans første møde med Reformeren, hvad træningen har gjort for ham og om at hænge i.

Træning på hold 2-3 timer om dagen med instruktører fra Team Energii + Op I Tempo Water Workout.

Fri afbenyttelse af træningsområdet og udstyr. ( Vægtstænger, Kettlebells, TRX, håndvægte og masser af andet fitness udstyr.)

En lækker gave fra Energii

Alt dette får du for kun kr. 8.000,-

Prisen er ekskl. flyrejse til Malaga & retur til København.

Husk, at Norwegian altid sælger billige flybilletter om onsdagen ;)

Op I Tempo Tour er en eksklusiv træningsrejse med begrænsede pladser, så tøv ikke!

Skynd dig ind og reserver dit egoboost nu!

Du kan vælge, at indbetale depositum kr. 2.500,- inden d. 25. aug. 2019, og resten af beløbet d. 1. marts 2020. Du kan også betale hele turen på kr. 8.000,- med det samme.