HEAT IT UP® BOX IT

Hvad er Heat It Up® Box It ?

På Heat It Up® Box It timerne er tempoet højt! Timen starter med en grundig opvarming, hvor vi arbejder med de grundlæggende slagteknikker og evt. spark.

Herefter arbejder vi ved sandsækkene med forskellige slagkombinationer samt pulsintervaller. Du kan forvente en hård time, – der udover fokus på korrekt teknik, giver dig dig bedste forudsætninger for at komme i dit livs form!

Hvad er Heat It Up®?

Heat It Up® er Energiis eget holdtræningskoncept, hvor træningen foregår i en 37 grader opvarmet holdsal for at øge din smidighed, styrke og fleksibilitet.

Holdsalen bliver opvarmet med infravarme, som er med til at varme dine muskler og led op indefra, hvilket vil gøre dig mere smidig og fleksibel under træningen. Udover det hjælper varmen også med udskillelsen af affaldsstoffer. Du vil også opleve, at du bliver mere udholdende af at træne i varmen og, at din restitution bliver forbedret.

Hvem kan deltage på Heat It Up® Box It?

Alle som ønsker en hård og sjov time. Vi tager hånd om alle nye og fokuserer på god teknik. Uanset hvilken form du er i, vil du få noget ud af vores Box It-timer.

Vi fraråder gravide at være med på Heat It Up®-hold.

Hvad skal jeg huske?

Boksehandsker! Vi har nogle enkelte til udlån de første par gange og sælger selv handsker med åben hånd i vores centre. Så du er godt dækket ind til de første par gange, selv hvis du er ny.

Du skal huske at have et håndklæde med ind på timen og så skal du have træningstøj og Toe Sox på. Vi anbefaler dog, at du har indendørs træningssko på til denne time.

På grund af varmen skal du have drukket en masse vand inden du deltager på holdet og sørge for at drikke godt med vand under og efter holdet også.

Fordele ved Heat It Up® Box It

  • Cardio !

  • Forbedrer din bevægelighed

  • Øget styrke

  • Bedre balance

  • Fysisk og psykisk velvære

  • Udskillelse af affaldsstoffer