Energii Bootcamp Tab Dig Let på 10 Uger

Bootcamp

Energii har i samarbejde med TabDigLet.dk skabt en bootcamp for dig, som gerne vil tabe dig.

Giv os 10 uger af din tid, og du kommer ud på den anden side, slankere, mere fit og med mere mod på livet. Bootcampen starter søndag den 6. januar 2018.

10 uger af dit liv.

Igennem 10 uger vil Charlotte Rachlin og co. tage dig i hånden og flytte dig hen mod målet om et sundere og slankere liv. Det handler ikke kun om, at blive fit til foråret og sommeren, men om at blive klar til livet med en slankere og sundere livstil.

Med et 10 uger vægttabsforløb taber du dig betragteligt, hvor meget er altid op til dig selv.

Følger du kosten og de retningslinjer der bliver lagt, vil du også blive gladere og få mere energi. Målet er, at du ender med værktøjerne til at holde fast i din nye livstil og en forståelse for, hvad den rigtige kost gør for din krop, dit sind og din energi.

Energii Bootcamp adskiller sig fra de fleste andre, blandt andet fordi du er sammen med de andre deltagere, der lige som dig ønsker et slankere og sundere liv. I mødes en gang om ugen, udveksler erfaringer, deler glæder og modstand, og ikke mindst inspirerer hinanden. I har jeres eget lukkede forum på Facebook, hvor I løbende kan stille spørgsmål, dele erfaringer, opskrifter, gode som dårlige og udfordrende dage.

Hvad får du i de 10 uger?

Du mødes med Charlotte hver uge til vejning, får taget kropsmål, BMI samt måling af fedtprocent. Desuden vil du få en samtale om hvordan dit forløb går og modtage gode råd og motivation.

Du vil også modtage 210 opskrifter på sund og lækker mad, som hele familien kan spise.

Desuden vil du løbende blive fulgt af læge Lea Knudsen, som måler dit blodtryk og din puls undervejs.

Tilmelding og pris. SPAR kr. 1.000,-
Forløbet for alle 10 uger koster kr. 3.500,- (normal pris kr. 4.500,-)
Denne pris er kun til Energii medlemmer.
(Træningen under kost forløbet, skal du selv sørge for.) Du vil modtage en besked direkte fra Charlotte med alle informationer.

Tilmelding.

Send en mail til charlotte@energii.dk for at tilmelde dig.

Læs om TabDigLet her.