Gitte indtager scenen på THE INTERNATIONAL FITNESS SHOWCASE 2018 i Blackpool 

Den sidste weekend i marts tager Gitte Salling turen til Manchester og videre til Blackpool, hvor hun skal være en del af instruktørteamet på en af Europas største fitness conventions  “The International Fitness Showcase”.

Det er første gang at scenen bliver fyldt med et stort antal Peak Pilates Reformere. Samme reformere som Energii selv benytter i deres 8 centre.

Hele 8 gange bliver salen omdannet til Energii og 60 minutters “the ultimate workout”. Her skyder Gitte Reformer-festen i gang. Som altid bliver hele kroppen trænet igennem til fed motiverende musik.

Folk fra hele verden får på IFS muligheden for at finde ud af hvad Reformertræning også er.  Man kan både deltage i festen på scenen med Gitte eller man kan kigge på fra sidelinien, så man kan få en idé om hvor effektiv træningsformen er.

Bagefter er det muligt at få en snak med Gitte og hele det engelske Team bag MadDog og GymkitUK

“Vi er meget spændte på “the ultimate workout” og vi glæder os til at få Gitte til IFS. Jeg sikker på, at der kommer til at være en kæmpe Reformerfest på scenen,  hver gang Gitte er på” siger Reformer leverandør Howard Braband fra GymkitUK i England.

Vi glæder os til at følge Gittehele weekenden fra Blackpool.  

 Du kan læse mere om festen i Blackpool og evt. købe billet her 

Energii er at finde på planen i Blackpool i 2018 ti The International Fitness Showcase

The International Fitness Showcase i Blackpool – Energii deltager