Mød Lisbeth, 60 år, flittig og energisk Reformerelev og snart på vej mod en raskmeldning efter brystkræft. 

I Energii er vi stor fan af Lisbeth, hendes gåpåmod, altid glade humør, og til tider hendes onde øjne, når instruktøren råber lidt ad hende og presser hende til lige at holde ud de sidste 10 sekunder.

Vi har stillet Lisbeth 5 hurtige spørsmål herunder

Navn: Lisbeth
Alder: 60 år
Diagnose: Brystcancer
Status pt: På vej til en raskmelding efter at langt forløb med fjernelse af bryst og lymfer, kemo og strålebehandling, efterfulgt af et lille års tid med infektion, utallige omgange med penecillin og flere indlæggelser.

Hvornår begyndte du at træne i Energii?

Jeg startede for snart 6 år siden da Energi startede og trænede 2-3 x om ugen. Jeg har så holdt en pause på 1 ½  år medens jeg var under behandling og ikke i stand til at træne. Startede op januar 2017 hvor jeg var så svag og medtaget at jeg dårlig kunne komme op ad trappen til 2. sal hos Energii på Frederiksberg.

Hvor tit træner du?

I dag træner jeg ca 5 x om ugen …nogle uger 6 x

Hvad får du ud af træningen?

Jeg får en energiindsprøjtning, super humør, pænere krop, vægttab, flere kræfter, stærk krop. bedre mobilitet i min opereret side, mindre smerter i ben og fødder ( smerter i knogler her er skader efter kemobeh.)

Hvad har det gjort for dig i forbindelse med din sygdom ?

Energii’s træning har hjulpet mig til at ” komme tilbage til mig selv”. At få kropsfaconen igen ( kemobeh. og predniszolon sætter nogle kedelige spor). Nedsættelse at kemoskade smerter i betydelig grad.

Hvad er det bedste ved Reformertræningen?

At jeg bliver så glad i låget hvergang jeg har haft en træningstime!