Saseline på vores Hot Barre uddannelse

Saseline har efterhånden brugt mange timer i vores varmesale. Tiden bliver brugt på at perfektionere udførslen og ikke mindst forståelsen for vores Heat It Up® – Hot Barre timer.  Hun er igang med at uddanne sig til instruktør og giver gode anbefalinger med på vejen:

Har i forresten prøvet Hot Barre i energii? Træning i 37 graders varme. Hvis ikke du har, så gør dig selv den tjeneste og prøv det én dag. Jeg syntes det er endnu federe nu det er blevet så koldt udenfor. Efter en time hvor man er blevet total gennemvarmet, holder kroppen på varmen resten af dagen..

– Saseline, fra Wuhuw blog
(Du kan læse mere om hendes første uge på uddannelsen her)

Mere om Heat It Up® – Hot Barre 

Heat It Up® Hot Barre er barre træning, som består af et lækkert miks af ballet, pilates og styrketræning, hvilket giver dig en effektiv træning, der ikke bare styrker og toner din krop, men også forbedrer din kropsholdning, gør dig mere smidig og giver dig lange, slanke muskler.

Læs mere om vores Heat It Up® – Hot Barre timer og book din første time her.