Mød Søren : 58 år, 4 x reformertræning om ugen hos Energii og en historie om hvordan Reformeren hjalp til en smertefri hverdag.

Vi tog en kort snak med ham om hans gode resultater:

Søren træner i Reformeren 4 gange om ugen - og resultaterne har været fantastiske.

Søren træner i Reformeren 4 gange om ugen – og resultaterne har været fantastiske.

 

Ganske kort om dig selv: alder, skade osv…

Jeg er i dag 58 år og har altid være fysisk aktiv.

Jeg har primært dyrket kampsport. Efter en periode på det danske Judo landshold, samtidig med et fuldtidsjob som selvforsvarstræner på Politiskolen måtte jeg indstille min træning, da mine mange skader bl.a. medførte kroniske smerter i skuldre, ryg og hofter.

I 2010 fik jeg udskiftet den ene hofte og fik at vide, at jeg også skulle have skiftet den anden, hvis mine smerter fortsatte. 4 ryghvirvler har besluttet sig at holde så fast i hinanden, at de nærmest er groet sammen.

Jeg har efterfølgende forsøgt mig med de tilbud motionscentrene tilbyder, men oplevede først en forandring, da jeg for godt 2 år siden blev præsenteret for Reformertræningen hos Energii.

Jeg har i dag delt mit liv op i før og efter Reformertræning.

Hvor længe har du trænet hos Energii og hvor ofte træner du?

Jeg startede med Reformertræningen i august 2014 og i løbet af ganske få gange kunne jeg mærke en tydelig bedring i min bevægelighed og i aftagende smerter.

Den første periode trænede jeg 2 gange om ugen og kun på Classic timer men har nu øget min træning til 4 gange om ugen og nu primært på Power timer

Hvad er det bedste ved Reformertræningen?

Det bedste ved Reformertræningen er, at jeg nu stort set er smertefri!

Reformeren og træningens tilrettelæggelse giver en stor alsidighed i træningen og jeg oplever at jeg får arbejdet hele kroppen igennem på en kontrolleret, effektiv og ikke mindst motiverende måde.

Kan du mærke en fremgang i din fysiske form?

Før jeg startede på Reformertræningen trænede jeg “kun” på en Spinning cykel. Reformeren har gjort at jeg nu får resten af kroppen med, så jeg har mærket en betydelig fremgang de sidste 2 år. Da jeg startede med Reformeren, måtte jeg have mange alternative øvelser men kan i dag deltage i det meste. Jeg er nu også i stand til at gå lange ture uden nogen gener overhovedet.

Hvad er dit mål med din træning?

Målet med min træning er helt klart at holde kroppen stærk, så jeg er smertefri og mobil.

Vil du anbefale andre at starte hos Energii?

Jeg har selvfølgelig haft en særlig interesse i Reformertræningen, da den har afhjulpet min fysiske skavanker, men jeg vil absolut anbefale denne træning til andre. Det er motiverende, hele kroppen bliver arbejdet igennem og ikke mindst er der et instruktørteam som er veluddannet og som forstår at skabe de perfekte rammer for en effektiv træning.