Decide, Commit, Succeed

Vi fortsætter succesen med Fri Træning!

Med Decide, Commit, Succeed får du nemlig to valgmuligheder for fri træning, og desuden kan du igen købe et klippekort til en fordelagtig pris :) Priserne stiger ved køb EFTER d. 1. august så skynd dig at få sikret dig dit Decide, Commit, Succeed medlemskab til en helt fantastisk pris.

Du kan vælge mellem:

eller

Vil du hellere købe et klippekort, er dette også en del af Decide, Commit, Succeed kampagnen.

Køb nu

Det med småt…

  • Husk, at blive signet in hos instruktøren, hver gang du træner!
  • Hvis du bliver forhindret til din time, er det vigtigt, at du melder fra senest 12 timer før holdstart, da du ellers vil blive opkrævet kr. 50,- fra dit kreditkort. (Gælder kun ved FRI TRÆNING) Du skal stadig booke dig på timen som du plejer, så du er sikker på at få en plads. Ved valg af Fri Træning er det en forudsætning, at vi har korrekte betalingskort oplysninger registreret på din Energii profil.
  • Ved klippekort koster det ét klip, hvis ikke du melder til din time fra 12 timer før start.

Velkommen til Energii Frederiksberg

Flag - EnergiiEfter mange forespørgsler, er vi meget stolte af, at kunne slå dørene op til vores nye flotte center med 2 store sale, både Reformer og Heat It up. Du kan udover reformertræning, glæde dig til at træne i vores 37 grader varme sal. Her kan du bl.a træne Heat It Up Classic, HOT Barre, TRX, YOGA, Mobility & Stretch og meget mere i varmen.

Allerede nu kan du benytte vores åbningstilbud, som er 10 klip for kr. 750,-
Kortet gælder til og med d. 30 september og kun til Frederiksberg.

Energii & Friends

Vi åbner på Frederiksberg mandag d. 1. august, hvor vi inviterer helt nye medlemmer til at træne gratis hele ugen. De skal blot oprette en profil på energii.dk og vælge kortet “En uges gratis træning Frederiksberg”
Kortet gælder alle hold i åbningsugen til og med søndag d. 7. august.
Du kan sende dette link til de venner, som du ønsker skal have en gratis uge Fri Træning.

  • http://www.energii.dk/gratisFrb

Den rigtige holdplan træder i kraft mandag d. 8 august.

Adressen er: Bernhard bangs Allé 31.2, 2000 Frederiksberg og der er 2-timers parkering lige udenfor.