FullSizeRender-61) Hvor ofte træner du Heat It Up hos Energii?

Jeg træner i gennemsnit to gange om ugen. Gerne mere når jeg har tid.

2) Er der en forbedring at mærke på din krop i forhold til evt. skader?

Jeg har flere skader i min ryg, og hver gang jeg har været til Heat It Up, så har ryggen det bedre. Især mobility-timerne gør min ryg rigtig glad.

3) Kan du se resultater på din krop efter du er begyndt at træne i 37 graders infravarme?

Jeg er blevet stærkere. Og mere smidig. Min krop bevæger siger bedre og med færre smerter, når træningen foregår i varme fremfor i stuetemperatur.

4) Påvirker træningen dit humør?

Jeg bliver simpelthen så glad i låget af at træne i varmen. På grund af udfordringerne med min ryg, kan jeg ikke løbe som jeg plejer, og jeg har ledt længe efter en træningsform, som kan få pulsen op. Det kan Heat It Up timerne, – og efter 60 minutter i varmen, pumper blodet og endorfinerne rundt i kroppen på samme måde, som tidligere når jeg løb. Det er en fantastisk følelse.