Banner summer challenge

Denne sommer vil vi gerne forkæle dig lidt ekstra, og hjælpe dig med at komme i din stærkeste sommerform nogensinde!

Er du vild med fri træning, så har vi en rigtig god nyhed til dig!

Med LOOK SEXY NAKED får du nemlig to valgmuligheder for fri træning, og desuden kan du igen købe et klippekort til en fordelagtig pris :) Priserne stiger ved køb EFTER d. 1 maj, så skynd dig at sikret dig dit LOOK SEXY NAKED medlemskab til en helt fantastisk pris.

Køb nu

Hvis du bliver forhindret til din time, er det vigtigt, at du melder fra senest 12 timer før holdstart, da du ellers vil blive opkrævet kr. 50,- fra dit kreditkort. (Gælder kun ved FRI TRÆNING) Du skal stadig booke dig på timen som du plejer, således at du er sikker på at få en plads. Ved valg af Fri Træning, er det en forudsætning, at vi har korrekte betalingskort oplysninger registreret på din Energii profil.

Ved klippekort koster det ét klip, hvis ikke du melder fra til en reserveret time fra senest 12 timer før holdstart.

Det med småt….

  • Husk, at blive signet in hos instruktøren, hver gang du træner!
  • Hvis du bliver forhindret til din time, er det vigtigt, at du melder fra senest 12 timer før holdstart, da du ellers vil blive opkrævet kr. 50,- fra dit kreditkort. (Gælder kun ved FRI TRÆNING) Du skal stadig booke dig på timen som du plejer, så du er sikker på at få en plads.
  • Ved valg af Fri Træning er det en forudsætning, at vi har korrekte betalingskort oplysninger registreret på din Energii profil.
  • Ved klippekort koster det ét klip, hvis ikke du melder til din time fra 12 timer før start.