Fit in 4 weeks

Et sundt supplement til din træning

Energii’s “Fit in 4 weeks” powered by Rikkemaija, giver dig alt det du har behov for, til at få ryddet op indeni og starte din sunde livsstil. Giv dig selv et kæmpe sundhedsboost på fire uger, hvor Rikkemaija holder dig i hånden hele vejen. Vi mødes hos Energii på Østerbro søndag d. 10/1-2016 kl. 14.00 – ca. 15.30 til kickoff, hvor vi måler og vejer dig (med tøj på) og giver dig de bedste fif og råd til dine 4 sunde uger. Du bliver introduceret til de detaljerede kostplaner, som du skal følge.

“Fit in 4 weeks” er ikke en kur (du får masser af mad) men din personlige hjælp til en sundere krop, med mere energi, mulighed for vægttab og med fokus på at få ryddet op og få nye sunde gode vaner.

Med “Fit in 4 weeks” får du:

  • Kick off med måling og vejning
  • 4 ugentlige detaljerede kostplaner
  • Personlig mail rådgivning af Rikkemaija under HELE forløbet
  • En afsluttende fejring af resultaterne med måling og vejning, samt tips til at holde din nye sunde krop og livsstil (søndag d. 7/2 kl. 14.00 – ca. 15.30 hos Energii på Østerbro)

(Det er vigtigt, at du passer din Energii træning under hele forløbet. Det er optimalt, hvis du kan træne 3 gange om ugen. Træningen skal du selv sørge for at købe, booke og afmelde)

Sælges ikke mere

Læs mere om Rikkemaija her