Gitte Salling EnergiiDer er mange der er interesserede i hvordan Energii kom til verden og hvordan vi bliver ved med at udvikle os. Derfor får du her 5 hurtige til Gitte Salling – Energii boss, stifter og ejer.

Hvordan startede Energii egentlig?
”Jeg opdagede selve reformermaskinen, da jeg var på en rejse og tog en helt almindelig pilates time i den. Jeg syntes, træningen var fantastisk, men jeg tænkte med det samme, at sådan en som mig sagtens kunne bruge noget mere styrke, musik og mere dynamik. Og så tænkte jeg tanken videre og endte med ‘The Ultimate Workout‘, som er 60 minutters intens træning for hele kroppen inkl. stræk.”

Hvad gør du for at udvikle dig selv og de andre instruktører?
”Jeg bliver inspireret hele tiden og alle vegne. Nogle gange vågner jeg om natten med en idé til en ny øvelse og skriver den ned. Jeg træner med mange andre reformer-instruktører og tager på ture til udlandet for at få inspiration. Når jeg har brygget på en masse nye øvelser, gennemgår jeg dem sammen med en fysioterapeut og tester samtlige øvelser i to måneder inden, de andre instruktører kommer på en workshop og lærer dem. Det er vigtigt, at alle øvelser bliver testet godt og grundigt igennem, så vi er sikre på, de er sunde for kroppen og ikke danner skader osv.”

Kan alle finde ud af det – og hvor hurtigt kan man se resultater?
”Ja! Energii er for alle. Der er altid en enorm god stemning i vores centre, og instruktørerne kalder alle kunder ved navn, så træningen føles hurtig mere personlig.
Og hvor hurtigt, man kan se resultater – det kommer jo helt an på, hvad ens mål er. Jeg vil mene, at to-tre gange om ugen er nok til forbedre sine mål og holde en rigtig god og stærk krop. Efter 30 gange her hos Energii vil du kunne se helt tydelige resultater. Og allerede efter 10 gange vil du kunne mærke, at du er blevet stærkere – særligt i dit core, som konstant er i fokus i reformertræning.”

Hvad er Heat It Up?
”Hos Energii på Østerbro kan man træne det, vi har valgt at kalde Heat It Up. Træningen gennemføres i et rum, der er opvarmet til 37 grader, så de første par gange kan være varme at vænne sig til. Træningen er meget funktionel, og der er derfor stor fokus på at styrke bevægeligheden, smidigheden og styrken i kroppen. Varmen virker helende, og den understøtter træningen ved at blødgøre musklerne og fremme forbrændingen. Det er en supergod måde at bruge kroppen på, og jeg er vild med selv at kombinere Reformeren og Heat It Up.”

Vidste du, at Energii…
…er verdens største reformer-kæde?
…konceptet er dansk og udviklet af Gitte Salling, som ejer og driver Energii?
…har et dansk center på Ibiza?
…er børnefrie centre?