Energii FlagLørdag d. 15 august slår vi dørenene op for endnu et Energii center. Centeret ligger på Strandlodsvej 48 på 1. sal.

Energii Amager har 20 Reformere, omklædningsrum, reception og 2 toiletter. Lokalerne er lyse og lyden helt fantastisk. Instruktørerne bruger mikrofon, så du ikke er i tvivl om de forskellige “kommandoer” der bliver givet. Holdplanen ligger allerede online under Online booking Amager og vi sætter hele hele tiden flere hold på.

Team Energii består af mange “gamle” kendinge som du måske har mødt i City eller på Østerbro.

Der er ingen undskyldninger for ikke at træne hos Energii Amager. Lergravsparken station ligger kun 2 minutter væk, og der er masser af fri parkering på Strandlodsvej. Skråt overfor centeret er der også en stor parkeringsplads med 3-timers fri parkering.

Der er også rigeligt med indkøbsmuligheder, for både Fakta og Brugsen er genboer til Energii.

Indgangen til centeret er gennem gården og op ad trappen, så lander du i Energiis skofri område, klar til at melde din ankomst i vores nye flotte reception og lounge område.

Vi holder Åbent Hus lørdag d. 15 august kl.12.00-15.00 – Her kan du træne med gratis eller blot kigge forbi, se centeret og sige hej til Team Energii. Er du helt ny og aldrig har prøvet reformertræning, er du velkommen til at kigge på, og få en snak med en af vores instruktører.

Du kan se holdplanen, booke dine timer og finde meget mere info omkring Reformertræning og Energii her på sitet.

Vi ses til træning på Amager :)