Min krop elsker ReformerenEnergii Aarhus har snart 1. års fødselsdag og som alle andre et-årige, er vi ivrige efter at lære så meget som muligt om alt – vigtigst er dog vores kunder.

Derfor har vi spurgt en række kunder, hvad de synes om Energii’s indtog i Smilets By. Om træningsformen, instruktørerne, timerne, stemningen og musikken. Kort sagt alt om Energii set fra en frisk Aarhusiansk vinkel.

Her er det Lotte på 38 år som svarer på 11 hurtige spørgsmål om Energii Aarhus.

Hvor længe har du trænet hos Energii Aarhus og hvor ofte træner du?
Jeg har trænet hos Energii Aarhus siden medio November 2014 og træner så ofte som muligt. Jeg er skilt og har mine drenge hver anden uge, det kan godt begrænse mig, men jeg forsøger at holde fast i 4 trænings timer om ugen – helst mere. Ofte tager jeg også dobbelt timer.

Hvordan/hvor hørte du om Energii Aarhus første gang?
Jeg hørte om Energii igennem min veninde, som også selv var blevet henvist af sin veninde, til at træne hos Energii.

Hvilken træningsform foretrækker du og hvorfor?
På et tidspunkt var jeg meget glad for Heat It Up timerne, men jeg synes at kunne se og mærke bedre resultater og ømhed i kroppen efter træning på Reformeren. ERX timerne var også lige mig i starten, men disse timer er der færre af og tidspunkterne passer mig dårligt. Tempoet i reformeren passer også bedre til mit temperament, da det er mere tempofyldt.

Hvad er den bedste øvelse efter din mening?
Nu kan jeg ikke huske de rette termer, men jeg er glad for “planken”, hvor du trækker dig frem i reformeren, med knæene foran skulderpuderne (den er god for maven). Jeg kan også godt lide triceps øvelsen, hvor du sidder op med strakte arme og presser tilbage. Endvidere er skub til boxen en led men god øvelse – den kan dog være lidt hård ved knæene.

Hvad er det bedste ved Energii?
Mange ting!
Centret ligger kun 1 km fra min bopæl, men den imødekommehed og personlige opmærksomhed fra instruktørerne og personalet er fantastisk. Det er en genial træning, der virkelig viser resultater og man kan træne uanset tidspunkt, da man altid starter roligt ud, fremfor en spinning time kl. 6.00 om morgenen. Jeg får altid svedt igennem og kan mærke min krop. Jeg har aldrig haft samme styrke/corestyrke (mave) som nu, trods jeg altid har dyrket mange forskellige motionsformer i mange forskellige centre.

Hvad er dit mål med din træning?
Tja, hvem vil ikke gerne smide 5 kilo! Jeg vil gerne strammes op og føle mig stærk og være tonet. Men jeg er langt fra fanatisk og reducerer ikke specielt i mine kostvaner. Jeg elsker rødvin, som kræver meget træning for at forbrænde…!

Supplerer du din træning hos Energii Aarhus med andre former for træning?
Nej, det var meningen at jeg ville fortsætte med at løbe, men det er ikke blevet til noget. Jeg har ofte tænkt på, om min kondition er den samme uden løb og kun med træning i Energii, og det fik jeg så bekræftet på den positive måde, da jeg var ude at løbe den anden dag. Der er ikke sket en forringelse af min kondition, på trods af at jeg ikke har løbet siden jeg startede hos Energii Aarhus. Jeg har min egen cross trainer, hvor jeg har et fast program – og her kan jeg se, at jeg er i super form (ift. min egen standard) Så Energii, hjælper også på konditionen.

Har du nået dine ovenstående mål?
Jeg har ingen specifikke mål med min træning men jeg kan tydeligt se positive resultater på min mave og på mine arme.

Hvad kan Energii Aarhus gøre bedre set fra din side?
Det er allerede godt, så jeg kan ikke se hvad der kunne laves bedre – men den altid gode høje musik hjælper på motivationen.

På en skala fra 1-10, hvor effektiv er Energii’s træning i forhold til andre træningsformer?
10! Jeg simpelthen SÅ begejstret. Det er dyrt, men det er alle pengene værd. Jeg har dyrket utrolig meget aerobic, step, fitness og løb, og det er kun denne træningsform som har givet mig de resultater jeg nu kan se, idet der er så meget fokus på de indre muskler. Det er synligt og træningsformen giver en stærk krop. Jeg elsker det!

Hvorfor vil du anbefale andre at starte hos Energii?
Fordi det er en træningsform, der altid træner alle muskler i kroppen i løbet af én time. Du træner forskellige blokke, der gør, at du får pusten igen samt aflaster de forskellige muskelgrupper indimellem, før de bruges igen. Der er et rigtig godt flow i øvelserne uden ophold. Det er helt igennem fantastisk!