Fit Living tester ERXSusanne Knutzen fra Fit Living har været til Heat It Up ERX hos Energii Østerbro og beskriver hendes oplevelse i den nyeste udgave at magasinet.

Susanne skriver bl.a. “Mine lårmuskler bliver presset til maks., de ryster og svier, og jeg bliver glædeligt overrasket, da jeg hører højlydte støn omkring mig, for det hjælper altså bare lidt på det hårde arbejde, når det er o.k. at stønne og pruste med lyd på.

og fortsætter;

De mange rolige og seje gentagelser kombineret med stillinger, der skal holdes i flere sekunder og en høj varme, gør dette til en af de hårdeste træningstimer, jeg har prøvet længe.

Afslutningsvis skriver Susanne “Da jeg cykler hjem efter den hårde træning, kan jeg mærke,
at min krop er udmattet, mine lår kan næsten ikke klare mod- vinden, og min core sukker efter at få lov til at slappe af. Men endorfinerne suser også rundt, så mit humør er i top, og jeg fø- ler mig som den stærkeste kvinde, der cykler rundt på Nørrebro denne onsdag aften.

Læs hele artiklen her og hvis du ikke har prøvet vores Heat It Up ERX træning endnu kan du finde timer både hos Energii Østerbro og Energii Aarhus