Som et led i ‘Et Sundere Deloitte’ har et par medarbejdere fra Deloitte været forbi Energii Østerbro og efter træningen skrevet denne blog post.

”Vi kaster op – før vi gi’r op!”

…var ordene, der stod på det mærke, der var klistret på min Reformer-maskine, som jeg gjorde mig bekendtskab med til en introtime på – for mig – en hidtil ukendt træ-ningsform!

Deloitte hos EnergiiJacob (min medblogger) og jeg var ”partners in crime” sidste uge, da vi blev kastet ud i en helt ny træningsform: ”Reformer”, som et led i Et Sundere Deloitte. Jeg var spændt! Havde aldrig prøvet denne træning før, og vidste faktisk ikke, hvad jeg skulle forvente!

Træningen foregik på Omøgade på Østerbro i Energii, og da vi ankom, var der fuld fart på. I rummet med statements som ”DØD over mormorarmene” på væggene, knoklede en masse svendende mennesker på hver deres maskine i de mest utrolige stillinger! Og en instruktør, der kun bekræftede ordene på min reformer-maskine. Ingen fik lov at holde pauser eller hvile på laurbærrene – blev det opdaget, fik de tilråb og højlydt nævnt ved navn af den meget, lad os kalde det ”engagerede” instruktør – ”TØR ØJNENE OG SPIS EN TUDEKIKS” var blot nogle af de tilråb, de stakkels mennesker fik med på vejen. Okay, det lyder måske voldsomt, men det hele var naturligvis krydret med en stor portion ironi, og jeg vil sige, at energien var meget medrivende og motiverende.

Så blev det vores tur! Og med tanken om den træningssession jeg netop havde overværet, var jeg om muligt endnu mere spændt på, hvad der ventede mig. Vi blev pænt budt velkommen af den nye instruktør, der skulle have vores introtime (pyha!). Maskinerne blev detaljeret gen-nemgået, så alle vidste, hvad det betød, når vi skulle skifte fjedrer (belastning) og stilling un-dervejs. Og det var godt med en gennemgang, for den maskine havde nærmest 1000 funktio-ner!

Vi gik roligt i gang med forskellige øvelser. Instruktøren var super dygtig og fortalte os meget præcist, hvordan vi skulle ændre på indstillingerne undervejs. Ligeledes imponerede hun både Jakob og jeg ved pludselig at nævne vores navne midt i træningen og tage højde for, hvordan vi skulle indstille vores maskiner efter vores individuelle niveau. Virkelig sejt og opmærk-somt!

Som tiden gik og vi kom længere ind i introtimen og forklaringerne blev erstattet med konkre-te øvelser på reformeren kom svenden også frem på panden. Jeg kunne tydeligt mærke, at denne træningsform er god for hele kroppen og får hver en lille muskel med. Jeg ærgrede mig lidt over, at vi ikke kunne blive og tage den næste ”rigtige” time, hvor man rigtig kan tage fat og give den gas uden de forklarende pauser undervejs, men det er der jo mulighed for fremad-rettet. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at prøve Reformer igen.

Jeg har før blogget om, at variation i træningen er noget, jeg med fordel bruger for at holde mig motiveret over en længere periode. Og Reformer passer perfekt ind i dette. Det er en god og anderledes træning, der aktiverer hele kroppen. Det er nyt, det er sjovt og man koncentre-rer sig en del om maskinen og dens funktioner og øvelser, så tiden flyver afsted (Win!).

Jeg giver gerne mine anbefalingerne til Energii og deres Reformer-træning!