Det var vildt sjovt, skriver Carrotstick.dkKatrine Balslev Gisiger som studerer Prof.bach. i Ernæring og Sundhed har været forbi Energii og skrevet en artikel om hendes oplevelse.

Katrine skriver bl.a. “Det var vildt sjovt. Glæden fra at hoppe i trampolin kom frem i mig, så jeg tænkte at denne time bare blev en sjov leg. Men jeg blev klogere – for efter cirka 30 sekunder begyndte det er syre i lårene og vi lå alle og klynkede som små børn. Sådan var det resten af timen – det var hårdt, men sjovt. Når øvelsen startede, virkede det nemt og hyggeligt, men pludselig blev det hårdt og svedigt. Så der er ingen tvivl om, at denne træningsform er særdeles effektiv, hvis man tør kæmpe for det.

og Katrine fortsætter; “Instruktøren Rikke er en kvinde med ben i næsen. Hun havde ikke i sinde at lade os snyde os igennem, så hun gik rundt og motiverede os til at presse os selv. Hendes vigtigste funktion var dog at sørge for at vi ikke lavede øvelserne forkert, for som med alle andre øvelser og især på maskiner, kan det medføre skader, hvis man ikke gør det rigtigt. Så vi følte os trygge og havde det sjovt.

Læs hele artiklen her