Vi er bliver altid glade når vi høre om kunder der er glade for vores træning og det er Camilla Krogh Holgersen. Hun træner hos Energii Hørsholm og har sendt os følgende herlige beskrivelse af hendes Energii træning;

Camilla HJanuar 2014 fik vi en dejlig datter, kroppen og bækken blev godt slap af det og 17 kg tog jeg på.
I juni 2014 startede jeg hos Energii i Hørsholm (manglede på dette tidspunkt at tabe 5 kg for at være tilbage i de gamle jeans) hvilket er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv og min krop i mange år! (jeg er 33 år)

6 1/2 måned senere 7 kg lettere (uden nogen kur – kun Energii træning), fastere/ fladere mave, stærkere krop og bækken, bedre selvtillid og dog 14.670kr fattigere, men det er hver en krone hver!!!!

Tusind tak Energii for jeres fede koncept og helt fremragende og meget professionelle personale, min største tak skal lyde til
* Christina Stender
* Kathrine (Gestapo :) ) Skeel
* Anette Poulsen
* Charlotte Rachlin
For altid at presse mig til det yderste og for at hjælpe mig med at få en stærkere og mere markeret krop uden jer havde jeg stadig haft løs hud og slappe baller, I er DE BEDSTE TAK ladys !!!

Nedenstående billeder taler vidst for jer selv :)

Jeg vil bestemt anbefalde Energii til alle jeg kender der ønsker sig en stærkere krop

Vi ses i reformeren ;)

Varme januar knus fra
Camilla Krogh Holgersen

Camilla H

2 replies
 1. Isabella
  Isabella siger:

  hvor tit trænede du i Energii og hvilke hold var du på!?! Tillykke med det flotte resultat! :)))

  Hilsen
  Isabella

  • Energii
   Energii siger:

   Hej Isabella

   Camilla var meget flittig og trænede op til 5 gange om ugen. Det var hovedsageligt Power Reformer timer, men også en del Classic Reformer timer ind i mellem.

Kommentarer er lukkede.