#Energii&Crowdmade
– familiesammenhold på alle planer

Vi har hos Energii for nyligt fundet sammen med Crowdmade – Fashion Items made by the Crowd, da julegaverne i år skulle være noget helt særligt; nemlig en understregning af vores ‘familiesammenhold’ med både kunder og instruktører. Et sammenhold, som skattes meget højt af ejerne, Sanni og Gitte.

Crowdmade er en nystartet accessories-portal, hvis idégrundlag er ‘Fashion Items made by the Crowd’. Lige nu er de første produkter smykkevedhæng, som alle er symboler med en tilhørende historiefortælling fra idémageren, der typisk er en del af ‘Crowd’et’.

Netop denne personliggørelse af smykket faldt vi for. Vi har derfor i samarbejde med Crowdmade udviklet vores eget smykke, som er dedikeret til vores instruktører og venner af huset. Det er blevet til et armbånd med en lille påsat plade, hvori ‘Energii’ står indgraveret. På bagsiden er der plads til endnu en indgravering og der er her mulighed for at gøre armbåndet endnu mere personligt. Hos Crowdmade hedder det fine personlige smykke ‘Plate by You‘.

Vi håber, at vores instruktører og kunder vil bære dette smykke som et symbol på, at vi sammen gør en forskel. Skulle man blive træt af vores logo, kan man altid vende pladen og indgravere navnet på en betydningsfuld person på bagsiden“, siger Sanni med et glimt i øjet.

Energii & Crowdmade

Energii & Crowdmade

Energii & Crowdmade

Vi er så glade for dette samarbejde, da vi her formår at opfylde vores ønske om idéudvikling og historiefortælling ‘made by the Crowd’, hvilket kommer til udtryk i en personlig julegave. Vi håber naturligvis også, at modtagerne bliver lige så henrykte for deres nye smykke‘, udtaler Christina Bredgaard fra Crowdmade.