Julen er over os, og vi er i gavehumør. Vi vil så gerne forkæle alle dem vi holder af og vil derfor invitere dig til et inspirerende, gribende og rørende foredrag om livets store og små glæder og udfordringer.

Mads Vangsø & Venner: En aften med masser af røverhistorier, store tanker og lidt meditation.

Mads på stenI foråret gennemførte Mads Vangsø et af verdens hårdeste ultraløb, Sahara Race. En løbetur igennem ørkenen på 250 km.

Den 16. december kommer Mads forbi Energii Østerbro og fortæller om turen, varmen, frygten, sandet, ensomheden og om meningen med det hele.

Til at hjælpe sig med at udrede historien, tager Mads to venner med, Olga Bastian og Jon Bertelsen.

Jon Bertelsen
Jon Bertelsen er en mester i meditation og en person, der hjælper andre med at finde ind til deres allerinderste og til at finde ro i en stresset hverdag.

Selv siger han, at han har mediteret i over 14.700 timer.

For ham var Mads’ tur igennem ørkenen ikke bare en løbetur, men en rejse ind i sig selv og mod en forening med universet.

Olga Bastian
Olga Bastian er en hurtigttalende, filosofisk reklamedame. Hun har et knivskarpt, beregnende røntgenblik, som gennemskuer den kultur vi lever i, og de mennesker der lever i den.

Hun anser Mads’ løbetur, som værende hans vej tilbage efter en længere kreativ krise igennem en fantastisk rejse.

Tilmelding
Det er gratis at deltage og booking sker via vores bookingsystem, ligesom når du booker en træningstime. Hvis du dog udebliver, vil der blive trukket et klip fra din Energii-profil. Book derfor kun en plads, hvis du er sikker på at kunne deltage.

Tid: Tirsdag d.16. december kl.19:00-21:30.
Sted: Energii Østerbro.
Pris: GRATIS (ved udeblivelse koster det dog et klip).
Booking: Der er 60 pladser, som kan bookes efter først-til-mølle-princippet. Husk, at de sædvanlige afbudsregler er gældende.
Medbring: En pude at sidde på, en kop kaffe eller hvad der ellers kunne forstærke hyggen :)

Vi glæder os meget til en hyggelig aften sammen med dig.