Hos Energii er det meget mere personligt og motiverende end andre steder, hvor hold timerne tit kan gå hen og blive sådan noget kedeligt og upersonligt noget. Instruktørerne hos Energii kender navnene og husker en fra gang til gang. Det gjorde helt vildt stort indtryk på mig på min første time. Det der med at instruktøren går hen til en personligt og siger; pisse godt Therese eller lige lidt ned med måsen, så er du der

Therese og EnergiiJeg fangede Therese til en snak om træning en tidlig fredag morgen efter 2 veloverstået morgentimer hos Sofie, hvilket, spørg man Therese, er den bedste start på dagen der findes!

Therese på 22 år, som til daglig læser Økonomi på KU og bruger sin fritid på at arbejde med udsatte mennesker, startede hos Energii i marts 2014 efter at have fået et klip af sin storesøster i julegave og har været med på alle 4 challenges siden. Hun holder sig indtil videre tæt knyttet til reformeren inde i City, da det er her hun har fundet kærligheden.

Fra B – A-menneske

Therese er vild med morgentimerne i City og sagt med Thereses egne ord; ’Er det en ret cool start på dagen og man går der fra med en mega energii. Så selvom jeg ikke oprindeligt var a-menneske, så kommer jeg hjem med masser af overskud! Og det giver mig lyst til at stå tidligt op om morgenen’ Og fordi Therese som regel snupper morgentimerne, er det for det meste også de samme instruktører der bringer et smil på læben. ’Det bedste jeg ved er f.eks at starte lørdag morgen med Ole eller mandag morgen med Sofie,’ smiler hun og fortsætter;

Eksempelvis på min første time står jeg i sådan en planke, og jeg kæmper helt vildt, men synger med på musikken, det nogle gange det jeg gør for at glemme tiden, og så siger Sofie; Therese jeg må indrømme, at jeg er ret imponeret over dit overskud, at du står der og synger med. Så vender hun sig om, og så siger hun; hvis Therese kan synge med, så kan I alle sammen

Elsker mine former

Therese har mærket stærk psykisk effekt ved træningen hos Energii og kan sagtens mærke forskel på, når hun har været afsted til træning, eller det er ved at være længe siden. ’Selv min kæreste kan mærke på mig når det er ved at være længe siden jeg har været afsted, så siger han gerne ”Du har brug for at komme i Energii.” Han kan mærke forskellen på humøret’, griner hun.

Jeg har også altid være typen som bare skulle kigge på en marsbar, så sad den på røven af mig, og jeg har aldrig før fundet en sportsgren som virkelig tiltaler mig. Jeg har trænet i rigtig lang tid, men først nu set de ønskede resultater.’ Lyder det fra Therese og hun forsætter, ’Jeg har former og dem vil jeg gerne have at man kan se på den gode måde’. Og Therese er godt på vej til de resultater som hun gerne vil have. Hun har nu tabt 6 kg fedt og taget på i muskler i stedet. ’Jeg har aldrig haft problemer med at opbygge muskelmasse, men det med at smide fedtet har været svært. Jeg synes reformeren giver sådan nogle lange flotte muskler uden at man bliver butch’. Det har været vigtig at se resultater for motivationen, og jeg har opdaget mavemuskler jeg ikke vidste jeg havde’, fortæller hun begejstret.

Fedt sammenhold

Hos Energii kommer man hinanden ved, man husker hinanden kunderne i blandt og oftest selvom jeg møder op alene, har os der træner på faste timer noget sammen og en forventning om at se hinanden de pågældende dage i løbet af ugen, og der er altid lidt en familiær stemning.’, kommer det fra Therese. Og det har derfor heller ikke været nogen særlig stor udfordring for hende at lokke 4-5 veninder med til træning hos Energii, især ikke efter at have løftet sløret for, hvad der venter dem; I har aldrig prøvet det her før, I finder det ikke i noget fitnesscenter overhovedet. Det er så personligt og I er smadret bagefter – det er pisse sjovt. Masser af glæde og god energi!