Efteråret er over os, og vejret bliver mere og mere trist og gråt. Derfor gør vi os ekstra umage for, at din trænings oplevelse i Energii bliver glad, positiv og ikke mindst 100% effektiv. Vores instruktører gør alle deres bedste for, at hjælpe og motivere dig igennem HVER eneste time.

Energii Fysioterapi på Østerbro.

Vi er glade og stolte af at kunne præsentere Energii Fysioterapi på Østerbro.

Energii Fysioterapi er en privat klinik, der tilbyder fysioterapi, massage, skadesbehandling, akupunktur samt genoptræning. Genoptræning gennemføres både individuelt og på hold.
>> Læs mere om Energii Fysioterapi her
>> Book din behandling her

Heat It Up Mobility
– Vores nye medlem af familien

Er du en af dem, der har problemer med ryg, nakke og skuldre i form af korte eller langvarige smerter, nedsat bevægelighed, eller har du et ønske om at blive stærkere i ovenstående, så er dette hold noget for dig. Der trænes i Heat It Up salen i 37 graders varme og holdene hedder Heat It Up Mobility.
Vi trækker tempoet ud af timen og arbejder fokuseret på dine udfordringer og anvender redskaber som lette håndvægte, bolde og foamroller.

Timen varetages af fysioterapeut Anette Paulsen og der tages hensyn til individuelle forskelle timen igennem. Timerne ligger tirsdag og torsdag kl.15.30. Alle kan deltage.

Åbent Hus

Energii Fysioterapi holder Åbent Hus, lørdag d. 8/11 kl. 11.30-13.30.
Vi glæder os til, at byde dig velkommen i vores nye behandlerrum på Østerbro.
Kom, se klinikken og centret og få en uforpligtende snak med vores fysioterapeut, Anette Paulsen.

Heat It Up Pilates

Vi er også klar igen med Heat It Up Pilates på Østerbro hver søndag kl. 10.15.
More to come….

Hvis du er på Facebook, er det en rigtig god idé at følge en af vores fem Energii-sider, da vi her dagligt opdaterer og informerer omkring nyheder, timer, instruktører, tilbud og meget mere.

Energii Fysiopterapi

Energii Fysiopterapi