Mette Schaumann og EnergiiMette Schaumann, som til daglig er Filialchef I Sybanks Hellerup afdeling, vil ihvertfald gerne og det er blandt andet derfor, at hun træner flittigt hos Energii. Mette startede hos Energii for et par år siden inde i Ny Kongensgade, men har nu lagt stilen lidt om og sværger til ERX-timerne på Østerbro.

Mette bruger sin træning til at stresse af fra en travl hverdag, og hun får det generelt både psykisk og fysisk bedre, når hun får trænet. Mette har tidligere løbetrænet en del, men er nu vildt forelsket i Energii.

Kærlige “tæsk”

Når Mette træner hos Energii, indhenter hun en motivation og en glæde, som ikke findes andre steder.

‘Jeg får god instruktion, jeg bliver pisket og presset på en god og “kærlig” måde’, siger hun og fortsætter; ‘Instruktørerne er super gode til at rose og komme med gode tilråb. Man er et kendt ansigt, når man træder ind af døren og det virker super godt.’

‘Den følelse der fylder mest, når jeg træner hos Energii er helt klart GLÆDE! Stemningen er altid god, folk hilser på hinanden, og det er takket være instruktørerne, som altid er nærværende og gode til at få den enkelte til at føle sig speciel ved at kunne eksempelvis navnene.’

Det er aldrig før lykkedes for Mette at vedligeholde træningen I så lang tid I noget andet center og hun har da absolut heller ingen planer om at stoppe hos Energii. ‘Man har lyst til at tage til træning – og hvad mere kan man ønske sig?’ smiler hun og fortsætter; ‘Jeg ELSKER at komme og blive pisket’

Energii træning virker!

Mette Schaumann og Energii‘Jeg har for første gang I mit liv fået mavemuskler!! Mine arme ligner ikke mormor-arme længere og mine deller på maven er næsten helt væk. Hvis jeg kunne tage mig sammen og spise lidt sundere også, er jeg sikker på, at de ville forsvinde helt ‘, fortæller Mette med et smil på læben.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at Mette alligevel bruger en stor del af sin sparsomme fritid, som ellers skal fordeles på børn, børnebørn og venner, på at træne hos Energii.

Fra Power-pige til ERX fighter

Da Energii i marts 2014 smed en ny time på holdplanen, var Mette stadig tro mod reformeren og en lille smule skeptisk overfor, hvad der nu foregik dernede I varmen. Men efter lidt overtalelse og en spontan beslutning, endte hun en torsdag aften ned i kælderen, og lige siden har Mette stort set holdt sig tro mod sin nyfundne kærlighed til stropperne. Derfor er det heller ikke helt let for Mette at bestemme sig for, hvilken øvelse hun bedst kan lide. ‘ERX mave/core og arme – men I virkeligheden er alle øvelser super gode både I kælderen og på reformeren’ svarer hun, men tilføjer så; ‘ Bortset fra “Skub til boks” – den HADER jeg!’

Når Mette anbefaler Energii til venner og kollegaer, er der heller ingen tvivl om, at hun er en klar fortaler for træningen nede I varmen. ‘Jeg vil især anbefale det til folk, som har skader, i det jeg oplever at mine egne skader har det langt bedre, efter jeg er startet nede i Heat It Up. Jeg har led smerter, som jeg har haft I rigtig mange år, og I forbindelse med så meget andet træning, har jeg haft svært ved at bygge muskler op omkring mine led, uden at smerterne bliver for meget – men det er lykkedes mig i varmen og til dels også på reformeren. Så selvfølgelig – en god blanding af træning både “oppe” og “nede” giver klart de bedste resultater – resultater som ikke kan opnås andre steder’.

Og det er ikke kun Mette fra familien Schaumann som regelmæssigt træner hos Energii. Også Mettes datter Susse nyder godt af træningsformerne både I selskab af mor og alene.

Mette Schaumann og Eenrgii