Stiften LogoFlemming fra Stiften har været forbi Energii Aarhus på Augustenborggade 2 og prøvet både Heat It Up, Heat It Up ERX og Reformertræning og han blev virkelig udfordret af Zeenta Jonsson og Lars Frederiksen.

Flemming skriver bl.a. følgende og Heat It Up træning;

Efter 45 minutters træning er jeg træt og våd af sved. Jeg føler, at jeg har fået rørt muskler, som jeg ikke anede eksisterede i min krop. Varmen har fået min stive krop til at kunne strække sig. Desuden får de 37 graders stuetemperatur ens porrer i huden til at åbne sig, så man nærmest føler, at man har fået babyhud igen.

og om Reformertræningen skriver han;

Man lærer hurtigt at betjene de fem fjedre, der er markeret med farvet tape. Undervejs får vi at vide hvilke fjedre, der skal være aktive.

Undervejs laver vi de mest underlige stillinger. I en af dem ligger vi på ryggen med benene ud til siden. Nærmest som en frø. Det må se komisk ud udefra, men det strækker i leddene og virker effektivt. Plankeøvelsen, som man også kan lave i Reformeren, er en anden øvelse.

»Fy for pokker – det var godt«, tænker jeg inden vi laver udstrækning.”

Læs hele Flemmings artikel på stiften.dk eller klik på billederne herunder.

Stiften og Energii - Forside

Stiften og Energii – Forside

Stiften og Energii - Side 1

Stiften og Energii – Side 1

Stiften og Energii - Side 2

Stiften og Energii – Side 2

Stiften besøger Energii Aarhus

Stiften besøger Energii Aarhus