Carina Mathiesen var med til vores blogger event hos Energii Aarhus på Augustenborggade 2 og hun skriver bl.a. følgende om Reformertræning;

Vores instruktør Anders gav den så meget POWER, at du kæmpede videre selvom kroppede syrerede, som den aldrig har gjort før

Carina prøvede også Heat It Up ERX og om det skriver hun bl.a.;

Der går ikke længe før jeg drypper af sved (tror ikke engang vi er gået i gang med selve træningen). Lasse, vores instruktør får lagt en hård tone, som jeg er helt pjattet med: “Jeg skal dælme vise ham at jeg ikke er en pivskid”. Ham her vil du altså ikke skuffe, så kroppen sitre i flere øvelser (også ved sidekammeraten), og du bliver presset derud hvor du nærmest for stjerner for øjnene. Jeg følte virkelig jeg var i kontakt med mit indre, for at få styr på vejrtræningen i det varme lokale samtidig med at jeg var udfordret på balance og styrke. Derfor følte jeg også, at der var noget mindfulness indover denne træningsform, hvilket tiltrækker mig meget.

Læs hele Carinas artikel her