Som noget helt nyt lancerer vi Heat It Up DANCE med den professionnelle danser, Mai-Britt Catrine.

Heat It Up DANCE kører i alt 10 gange og du vælger selv hvilke DANCE timer du vil deltage på.Mai-Britt Catrine ligger mandag kl.17.00 og onsdag kl. 20.00 på Energii Østerbro. Første time ligger mandag d. 13. oktober.

Hvad er Heat It Up DANCE?

Heat It Up DANCE er dansebaseret forbrændingstræning, hvor du får pulsen op og et smil på læben. Der er ingen svær koreografi, og alle kan være med.
Du træner i 37 graders infravarme i vores Heat It Up sal og med udgangspunkt i enkle grundtrin og mange gentagelser, vil du få fornemmelsen af, at du smidiggør din krop undervejs.

På timerne er der et stort fokus på, at arbejde med arme, mave, talje og baller. Heat It Up DANCE er et rigtig godt supplement til vores øvrige hold i Energii.

Heat It Up DANCE

Om Mai-Britt Catrine

Mai-Britt har danset professionel samt været en aktiv danser gennem de sidste 20 år. Hun har bl.a. danset for Whitney Houston, Nelly Futado, Fatman Scoop og mange andre danske kunstnere. Mai-Britt Cathrine er vant til at træne hårdt mange timer om ugen. Dansen er en god måde at holde sig i form på, men efter at have prøvet Reformeren mærkede hun en helt anden måde at arbejde med kroppen på som også gav synlige resultater.