Astrid har taget 15 timer hos os over 4 uger – “Godt gået”, siger vi! Vi ved nemlig at det giver et super resultat og det samme fortæller Astrid om. Hun skriver bl.a. følgende om dag 4 hvor hun tager sin første Powerreformer time efter 3 Classicreformer timer.

Bedst som jeg er sikker på, at nu kan jeg ikke mere (mine ben ryster og sveden driver) skal vi lige køre videre med 30 sekunder mere. Er sikker på, jeg ikke kan! Men det kunne jeg. Og det er lige præcis dét, der gør denne her træningsform så fed. Man bliver presset og presset, og der hvor jeg selv ville have stoppet for længst, er kun en vag erindring, jeg kan ane i bakspejlet.

Astrid afslutter med følgende;

Det, der er med til at gøre træningsformen sjov, er, at den er så afvekslende. Jeg har endnu ikke oplevet en træningstime, hvor der ikke var en ny øvelse. Hver træner har sin måde at sammensætte timen på, og afvekslingen er fantastisk. Det gør hver time til en ny udfordring, og hjernen er mindst lige så meget på arbejde som kroppen.

Astrid Krysfeldt Hansen - Energii Boost