Rigtig mange af jer har efterlyst en ny Challenge!
Og hvad I ønsker skal I få!

Efterårschallenge
16 klip til 10 klips pris!

Nu får du chancen for at springe på en super effektiv challenge, der kickstarter DIT efterår 2014.

Fra i dag kan du købe en 30 dages Efterårschallenge, som gælder fra d. 3/9 til 3/10 2014.

Vi glæder os til at træne, motivere og svede sammen med dig i Reformeren, Heat It Up, Heat It Up Pilates og Heat It Up ERX :)

Energii træning sammen med dine dejlige kollegaer – god idé, ik’?

Klik her og download en flyer som du kan sende rundt til alle dine dejlige kollegaer eller hænge op i kantinen. Vi tilbyder gratis intro og gode firmaløsninger til dig og din virksomhed, så I sammen kan styrke jeres “team spirit” og hver især blive endnu stærkere og gladere.

Efteraarschallenge

6 replies
 1. Louise
  Louise says:

  Hej – Hvis jeg køber ‘Efterårschallenge’, går jeg ud fra at disse klip bliver brugt først, og hvis jeg ikke får dem alle brugt, forsvinder de resterende af de 16 klip selvfølgelig. Samtidig med at jeg så stadig har mine nuværende, allerede købte klip stående tilbage efter denne challenge?

 2. Tina
  Tina says:

  hejsa. jeg er vist stadig lidt langsom i opfattelsen, så her kommer mit spørgsmål;; Skal de 16 klip anvendes inden d. 3 okt?

  • peme
   peme says:

   Hej Tina

   Ja, det er rigtigt forstået, de 16 klip skal bruges inden d. 3/10

   Vi glæder os til at se dig til træning :-)

   Mvh.
   Per

 3. Dorthe
  Dorthe says:

  Hej

  Kan man nå at købe tilbuddet den 3. september eller skal det købes senest den 2. september?
  Er det muligt at tage til sin første reformer time uden at det er et introhold? Og så efterfølgende tage et introhold for at få al teknik på plads

  På forhånd tak

  • peme
   peme says:

   Hej Dorthe

   Du kan stadig købet kortet efter d. 3. september, du har blot færre dage til at gennemføre challengen i da kortet udløber d. 3. oktober.

   Hvis du er i OK form kan du godt tage en Reformer eller Reformer Classic time som den første, men husk at træneren ikke bruger så lang til på introduktioner til øvelserne på disse timer. Derfor anbefaler vi altid en at starte med en Introtime, men vi har af og til kunder der går direkte til Reformer timer.

   Vi glæder os til at se dig til træning :-)

   Mvh
   Per

Kommentarer er lukkede.