Sommerferien er ved at være slut og det er derfor tid til en lille nyhedsopdatering fra Energii-familien!

I forlængelse af, at vi får flere timer på holdplanen og at alle I dejlige elever bliver stærkere og dygtigere, sørger vi for at klæde vores instruktører endnu bedre på til at tage sig kærligt af Jer…. Vi videreuddanner løbende nye og garvede instruktører, udvikler på nye øvelser i samarbejde med vores Masterinstruktører og vores fysioterapeut, og vi opfordrer Jer alle til at nyde forskelligheden og søge variation i Jeres valg af timer…. Vi elsker, at I har favoritter, men husk at variation er nøglen til fremskridt i din træning.
>> Hold øje med Energii-teamet her

Optimering af centrene

Vi ønsker altid at kunne stille de bedst mulige faciliteter til rådighed for Jeres træning i Energii, og vi har således i løbet af sommeren renoveret og optimeret centrene.
I Hørsholm har vi flyttet rundt på Reformerne med henblik på at udnytte pladsen lidt bedre og derved skabe lidt mere luft imellem Reformerne.
Lyngby har igennem længere tid været under forbedring og malerarbejdet og de andre forbedringer er således ved at være afsluttet. Der er derudover loftophængte ventilatorer på vej for at forbedre indeklimaet i Lyngby.
På Østerbro har vi også opstillet ventilatorer, flere er på vej og bliver taget i brug i løbet af uge 33.
City får også en masse kærlighed i form af ekstra rengøring og opgradering fra vores håndværkere.
Vi går derudover meget op i hygiejne og derfor bliver stropper i Reformerne og måtterne i Heat It Up salen vasket flere gange om måneden.
Endvidere er vi bevidste om, at skulder og hovedpuder på nogle af Reformere skal skiftes, hvilket vil ske i løbet af august måned.

Energii Aarhus

Vi GLÆDER os som små børn til at komme i gang i Aarhus og til at lære vores nye jyske Energii-familie at kende. Vi åbner d. 14. september med både Reformer, Heat It Up og Heat It Up ERX. Vi starter med 21 Reformere og en Heat It Up sal med plads til 20 elever.
Glæd dig til Åbent Hus lørdag d. 13. september kl. 10-14.
Vores centerchef i Aarhus er Zeenta Krogh Jonsson, som du måske kender fra fra både fitness-, medie- og underholdningsbranchen. Zeenta er en energibombe ud over det sædvanlige, og vi er stolte af, at hun skal styre løjerne i det nye, store og meget flotte center på Augustenborggade 2 på Frederiksbjerg. Zeenta er uddannet fitness- og privattræner og selvfølgelig både Reformer- og Heat It Up instruktør.
Du kan følge med op til åbningen på vores Facebook side; https://www.facebook.com/EnergiiAarhus

Flere centre er på vej, og vi glæder os meget til at offentliggøre hvor!
Indtil da vil vi ønske Jer en fortsat dejlig sommer!