Hej

De mest vanvittige 86 kilometer jeg nogenside kunne have forestille mig er gennemfoert. 30 kilometer af dem var up hill. Naar jeg skriver up hill saa mener jeg det. Paa et tidspnkt virkede det paa mig som om at vejen stod lodret og prikkede mig paa naesen. Lagende pilles stille og roligt af mig. Til sidste loeber jeg helt noegen og taenker kun paa det der sker lige nu. Taenken om hvad der sker om 500 meter er for farlig for hjernen. Det var saa barsk men samtidig saa ubeskriveligt …… det er meget svaert at saette ord paa. En ernorm maengde af taknemlighed for at faa lov til at vaere lige der, udmattet I bagende hede, sammen med saa mange andre fine, fokuserede og eventyrlystne mennesker der kaemper med og mod sig selv.

Jeg loeb forkert og det kostede. Alle dem jeg havde kaempet for at saette paa de foerste 38 kilometer skulle ligepludselig hentes paa 10 kilometers opstigning. Goddaw igen. Nedstigningerne var barske. Jeg havde svaert ved at loebe ned med et skadet knae I smaa og store sten der fortsatte I en uendelighed. Saadan blev det ved I 86 kilometer. Der blev ikke udvist nogen former for hensyn. Den sidste kilometer var af en saadan karakter at jeg aldrig ville begive mig ud paa det I dagslys med friske ben. Her komer jeg saa med pandelygte og afbrandte ben efter 15 timers prygl og eventyr og er serioest bange for at det hele ender her. Lige foer maalstregen. Faerdig. Det var en skraent hvor vi alle sammen tumlede rundt. Een uheldig bevaegelse og det ville vaere slut. Saa taet paa og saa alligevel ikke….

Hvis det virker lidt usammenhaengende det jeg skriver saa haaber jeg I baere over med mig. Det er maaske det bedste billed af hvordan jeg har det lige nu. Tom, oedelagt, undrende over hvorfor og fyldt med noget jeg aldrig har stoedt paa foer. En vidunderlig ro.

Jeg hart talt med et par erfarne fyre I dag der fortaeler mig at ruten I gaar var vaerre end de har oplevet en iron man. Sikkert. Men det er bare ikke det det handler om. Hvad handler det saa om Mads. Jeg ved det ikke……….. Jeg vil taenke over det imens jeg foer fikset mine foedder I teltet for haerv af krop.

Sahara Race 2014 er afsluttet og wauwwwwww. Hvis der er nogen der skal med til naeste aar saa er jeg frisk…. <3

Alt det bedste
Mads

Ps. Tak Hastrup fordi du ikke fortalte mig om 5 dagen forinden.

Stemningsbilleder

SaharaDay5-3345-2 SaharaDay5-3468 SaharaDay5-3639 SaharaDay5-3778 SaharaDay5-3882

2 replies
 1. Kasper Christensen
  Kasper Christensen says:

  Hej Mads

  Så sejt gået. Det havde jeg ikke troet om dig, men man overraskes heldigvis stadig :)

  Jeg overvejer næste år, hvis vi ellers bliver enige om, at konen synes det er en god ide :) Men jeg prøver lige kræfter med mit første ultraløb inden.

  Mvh
  Kasper

Kommentarer er lukkede.