Hej Venner

Et fantastisk løb I dag. Med Deadmau5 (Strobe) for fuld skrue I ørerne, jagtende en Amerikaner de sidste 3 kilometer for fuld damp, med max. udblæsning ind over målstregen efter 40 kilometer (Hastrup du havde været stolt). Præcis, som jeg har drømt om, de sidste ni måneder på mine løbeture.

Det hele gik op for mig I dag. Nu ved jeg, hvordan jeg skal løbe ekstrem-løb. På en måde, så jeg kan give den gas, men samtidig passe på mig selv. Det var verdens gladeste Mads, der helt udmattet afsluttede dagens 40 kilometer I høj sol.

Dagen bød på en kravle tur, Highway too hell, hed den lille forhindring. En bagende sol, der gjorde mig lidt svimmel på de lange strækninger og en helvedes masse sand.

I morgen stikker vi afsted på de 86 frygtindgydende kilometer. Med min totale optur I dag, godt med mad I maven, et knæ der er til at forhandle med. JA… SÅ lad os se hvad der sker. Vi starter kl. 8.00 I morgen tidlig og jeg rammer vel målstregen ved kl. 02.00 I morgen nat.

Jeg er klar og det håber jeg også mine kropsdele er. De er sku lidt brugte efter de første 160 kilometer.

Det gode er, at jeg ikke lugter af sved… NOT.

ALT DET BEDSTE

“altid med hjertet”
Mads

Stemningsbilleder fra Sahara

SaharaDay4-1674

SaharaDay3-515SaharaDay4-867

SaharaDay4-859

SaharaDay4-567

1 svar
 1. Anette Johansen
  Anette Johansen says:

  Kære seje Mads.
  Jeg mangler ord.
  Målløs respekt, uanset dagens udfald (og nattens) så har du allerede udrettet det der er umuligt for de fleste af alle vi andre dødelige danske hængerøve :-)
  Du har så mange high fives og kram til gode min ven. Og vi glæder os til at se dig vel hjemme igen.
  Knus fra Anette

Kommentarer er lukkede.