Efter en forrygende start med Heat It Up på Østerbro, har vi taget skridtet videre, og er stolte af, at kunne præsentere jer for: Heat It Up Functional TRX

Heat It Up Functional TRX er en træningsform som igennem simpel, men meget effektiv kropsvægtstræning styrker hele bevægeapparatet. Træningen tager udgangspunkt i øvelser, som inddrager din balance, styrke, mobilitet, smidighed, udholdenhed og ikke mindst din corestyrke, som helt sikkert vil blive sat på en prøve i de 60 minutter træningen varer.

I Heat It Up Functional TRX vil du stifte bekendtskab med to loftophængte stropper, som er udgangspunktet for denne time. Stropperne giver dig mulighed for, at udnytte din egen kropsvægt som belastning og du vil samtidigt opleve, hvor meget din krop er i stand til at udvikle sig blot ved, at anvende dette simple redskab.

Heat It Up Functional TRX er en Navy SEAL inspireret træningsform, som alle vil få stor glæde af, da den kombinerer rå styrketræning, balance og smidighed igennem et højintensivt træningspas i vores elskede infravarme.

Velkommen til Heat It Up Functional TRX!
Energii – Resistance – eXercise

Vil du prøve HEAT IT UP Functional TRX?
Vi holder Åbent Hus på Østerbro søndag d. 9/3 kl. 12.00 – 15.00

Kom til Try Free mellem kl. 12.00 – 15.00
Vi kører 30 minutters hold, hvor du gratis kan afprøve TRX i varmen.
Du skal huske dit træningstøj, strømper og håndklæde samt, at oprette en profil på Energii.dk, så klarer vi resten :)

Bemærk
Det er ikke nødvendigt, at reservere en plads til Try Free, du møder bare op i tidsrummet kl. 12.00 – 15.00 hos Energii på Østerbro.

Energiis TRX instruktører står klar til at byde dig velkommen og give dig dit livs kærligste røvfuld.

Push Harder Than Yesterday
Be ready!

Military
Team Energii