fit living - Min nye livsstilLulu Peulicke fortæller i fit living om hendes nye livsstil der bl.a. indeholder to gange træning hos Energii om ugen. Lulu siger;

“Jeg har aldrig set så store ændringer ved min krop, som efter jeg er begyndt at træne i Energii. Jeg har blandt andet fundet ud af, at jeg har en talje, og jeg har fået meget mere markerede arme. Det er superdejligt.”

og fortsætter;

 “Jeg blev hurtigt hooked. Det fede ved Energii er, at det virker som personlig træning. I starten var vi kun 10 på et hold − nu er der lidt flere − men alle instruktørerne kender ens navn, så hvis man lige hænger lidt i bremsen, bliver der bare råbt: Kom så Lulu, du kan godt. Og det virker, man giver sig lige det sidste. De tonser bare én igennem, og jeg kan rigtig godt lide, at det er så hårdt.”

Du kan læse hele artiklen her