Køb 10 klip og få 10 klip GRATIS

Har du endnu ikke nået at købe Energii’s “The Ultimate Workout Double Up“ har du stadig

tilbage :)

Og til alle jer der har spurgt om man kan købe mere end et tilbud, så er svaret ja!

Læs mere om “The Ultimate Workout Double Up“ her eller klik her for at købe tilbuddet online.

4 replies
 1. Sidsel abrahamsen
  Sidsel abrahamsen says:

  Øv købte et 10 turs klippekort men vidste ik noget om det her tilbud :( det kunne ha’ været fedt hvis man blev spurgt om man var interesseret i tilbuddet! Er det muligt at jeg få klippekortet t heat-it up alligevel? :)

  • Per Meldgaard
   Per Meldgaard says:

   Hej Sidsel

   Du skal da ikke snydes for vores tilbud. Jeg har lagt et 10x Heat It Up kort på din profil.

 2. Susanne
  Susanne says:

  Hej.
  Jeg har købt 10 klip til HEAT-IT-UP, men synes at det er svært at komme på hold. Enten ligger de i dagtimerne (hvor jeg arbejder, henter børn osv) eller også er holdene helt fyldte længe før. Er der mulighed for at I opretter flere hold til alle os der har købt disse 10 klip, som har begrænset levetid? Gerne aftenhold og flere i weekenderne.
  :o)

  Tak for hjælpen.

  • Per Meldgaard
   Per Meldgaard says:

   Hej Susanne

   Tak for din besked – vi er godt klar over at vores Heat-it-UP timer er blevet frygtelig populære og vi arbejder også på at få både flere timer og flere dygtige instruktører, men ingen af delene er noget der lige sker fra dag til dag, så mit råd er at gøre som så mange andre. Book dig på timer ud i fremtien og husk så at afmelde 12 timer før hvis du bliver forhindret når tiden nærmer sig, samtidig kan du også holde øje med de bookede hold og se om der er mulighed for at du selv kan sætte dig på holdet, når 12 timers reglen for automatisk tilmelding er overskredet.

   Ha en dejlig dag!

Kommentarer er lukkede.