Energii’s “SHAPE IT UP” slankehold starter d. 5. Januar 2014

Forløb på 8 uger med start d. 5/1 og afslutning d. 2/3 med foredrag, 3 gange vejning og 3 træningstimer om ugen.

Som medlem af SHAPE IT UP har du muligheden for at gå ALL IN med træning, kost og den helt rigtige motivation fra vores instruktører, som alle er målrettede og dedikerede til, at hjælpe dig igennem dit nye træningsforløb.

You Can Have Results Reformer Life Is About One Choice Reformer

Vi starter op med et kostforedrag på Østerbro Søndag d. 5/1 kl. 14.00 – 17.00

Her vil kostvejleder og Energii instruktør Malue Sommer byde dig velkommen til dit nye sunde træningsliv og på længere sigt din glade og stærke nye krop.

Denne dag vil du også blive vejet og få målt din fedtprocent så både du og din instruktør kan følge med i din udvikling.

Midtvejs opfølgning på Østerbro Søndag d. 9/2 kl. 15.30 – 17.30

Søndag d. 9/2 kl. 15.30-17.30 mødes vi alle igen til en midtvejs opfølgning, hvor kostvejleder Malue Sommer vil følge op på eventuelle udfordringer, spørgsmål, coache og motivere. Vi taler om faldgrupper, DO’s and DONT’S, og om at prioritere.

Du bliver igen vejet og få målt din fedtprocent. Hvis du har været aktiv og fulgt træningsplanen er vi ikke i tvivl om at du allerede vil kunne se en forskel, som du helt sikkert også vil kunne mærke i din dagligdag.

Afslutning søndag d. 2/3 kl. 15.30 – Ca. 17.30

Vi afslutter forløbet og den sidste vejning søndag d. 2/3 kl. 15.30 – Ca. 17.30 – også på Østerbro.

Træning kun for Energii’s SHAPE IT UP medlemmer

Alle 3 kostforedrag og opfølgninger, samt de lukkede hold foregår på Østerbro. Vi træner på lukkede hold kun for medlemmer af Energii’s SHAPE IT UP og her kan du se tidsplanen

 • Østerbro
  • Fredag Kl.17.00 – 18.00
  • Søndag Kl. 09.00 – 10.00

Dvs. du træner på et fast lukket hold 2 gange om ugen sammen med de andre fra Energii’s SHAPE IT UP. Udover det får du muligheden for, at træne 1 gang om ugen på en valgfri time og i det center der passer dig bedst.

Der vil fra start blive sat 8 klip ind på din Energii konto, som du frit kan bruge i de 8 uger holdet varer (klippene kan du bla også bruge til HEAT IT UP på Østerbro)

Lidt om Malue:

Malue Sommer er tidligere ungdoms elite udøver af bl.a. basketball samt svømning i udlandet. Malues uddannelser spænder bredt fra lægeeksamineret fysiurgisk massage, genoptræning, KST, samt pilates.

Herudover er Malue uddannet kost og ernæringsvejleder, slankekonsulent og har en coaching uddannelse v. Anthony Robbins Mastery University.

Som medlem af Energii’s SHAPE IT UP får du:

 • Kostforedrag inkl. vejning
 • Opfølgning møde inkl. vejning
 • Afslutning møde inkl. vejning
 • 2 gange træning om ugen på fast lukket hold
 • 8 klip til valgfri træning under hele forløbet
 • Medlemskab af Energii’s lukkede SHAPE IT UP gruppe på Facebook hvor Malue og de andre trænere vil være klar med råd og vejledning
 • En god start på en ny hverdag med træning som en fast del af dit liv

Pris og tilmelding:

Alt dette får du for kun kr. 6000,- og du kan tilmelde dig online her;

Hvis du har spørgsmål inden du springer ud i at blive en del af Energii’s SHAPE IT UP slankehold er du velkommen til at kontakte Christina Stender på christina@energii.dk