Heat it UpVi har haft besøg af Steen Broford fra FitNews som bl.a. har testet Heat It Up og han skriver bl.a.

“Klassen er en glimrende kombination af styrke- og udholdenhedstræning, tilsat elementer fra Pilates, men udført i et højere tempo end man normalt oplever det. Klassen tilgodeser såvel balance som smidighed og kropsbevidsthed. Og ja – et rum opvarmet til 37 grader er varmt, men infravarmen fra loftspladerne er behagelig og luften føles langt fra så kvælende, som jeg tidligere har oplevet det i hot yoga klasser opvarmet på anden facon.”

Steen forstætter;

“Og varmen har helt klart den fordel, at man hurtigere bliver gennemvarm og i stand til at komme lidt længere ud i positionerne end normalt. At denne klasse så havde den ekstra bonus, at det var Gitte Salling selv, der underviste med smittende energi og en god formidlingsevne medførte, at selv et træningspas en tidlig mandag morgen blev til en god om end udfordrende oplevelse.”

Du kan læse hele artiklen her

Hvis du endnu ikke har prøvet Heat It Up kan du booke en Heat It Up time her

FITNEWS-14_Heat it up