Vi bliver altid glade og stolte når vores dejlige kunder opnår resultater via træning i Reformeren og vi bliver ekstra glade når de vil fortælle om deres oplevelser. Vi har tidligere givet jer Sannes erfaringer med Energii og denne gang giver vi ordet til Jesper;

Jeg har nu været til Reformer 1-2 gange om ugen siden 18/9-2012. Jeg føler at jeg fysisk har taget et år af min alder hver måned siden. Jeg har altid ment at alder kun er et tal, at vi ikke automatisk bliver svagere, hverken indlæringsmæssigt eller fysisk – vi bliver dovne eller vi får for mange ting vi genre vil og kan ikke nå det hele – selvfølgelig kan vi blive syge og dermed begrænsede – men ellers!

Jeg startede firma for snart 25 år siden og vi fik vores søn for 15 år siden ….. gode undskyldninger blandt mange for ikke at have tid til at træne.

Men det kræver at man gør noget selv. Jeg har spist ordentligt det meste af mit liv og har ikke været overvægtig siden jeg var teenager og har løbet i mange år. Alligevel følte jeg at jeg blev svagere (jeg brugte jeg kun benene).
Jeg fik ondt alle vegne af nogle få timer i haven og kunne ikke løfte ting som jeg tidligere kunne…. Måtte jeg acceptere at alderen alligevel gjorde mig svagere? NEJ – jeg orkede bare ikke de træningsmuligheder jeg gik i gang med.

Jeg blev lokket til Energii – tøse-gymnastik, som vores femtenårige, ishockeyspillende, søn kalder der.

Det var det, jeg havde ledt efter. Jeg skulle ikke tænke, bare gøre hvad der blev sagt og så varede det kun en time hver gang. Jeg kunne/kan nemt få det til at passe ind i min hverdag.

På den time når vi kroppen igennem mere effektivt end noget andet jeg har prøvet, og allerede efter få gange kunne jeg mærke at der igen begyndte at komme muskler, som nu har en styrke og udholdenhed som for måske 10 år siden måske mere.
I sommer byggede jeg terrasse sammen med min søn og kunne glæde mig over, at jeg ikke havde ondt nogen steder.

Jeg er lige startet på Heat it Up, fordi jeg også gerne vil forbedre min smidighed og så håber jeg at komme af med kontor dellen, rundt om hoften.

Tak for super træning – jeg er spændt på fortsættelsen :o

Jesper Hummeluhr