Sommer Challange

Vi vil gerne forkæle dig og hjælpe dig med at komme i endnu bedre form denne sommer.

I Juni og/eller Juli måned kan du nemlig hoppe på vores challenge, som kører 1 måned. Du har 16 klip i den valgte måned og er derefter automatisk med i puljen til Energii’s flotte præmier.

Præmie for begge måneder
1. præmie 20 klip
2. pærmie 10 klip
3. præmie 5 klip

Og nu til det bedste!!

16 Challenge klip kan du købe til kr.1300,- som svarer til et normalt 10-turs klip!!!

Du kan allerede nu købe dit Challengekort her:
>> Challenge Juni – 16 X Reformer træning
>> Challenge Juli – 16 X Reformer træning


Det med småt…..
Du kan købe challenge kort til en eller begge sommermåneder
Challenge kortet kan ikke bruges, når måneden er slut
Vinderne offentliggøres 1. Juli og 1. August 2013 – alle vindere får automatisk deres klip sat ind på deres Energii konto.

7 replies
 1. Mette
  Mette siger:

  Hej!
  Jeg synes det lyder fedt med denne sommer 16-klip challenge, men vil høre om man ikke kan gøre det med et overlap i det to måneder…?? Altså starte fx den 15 juni og slutte den 15 juli?
  Mette.

  • Per Meldgaard
   Per Meldgaard siger:

   Hej Mette

   De to challenge kort gælder kun henholdsvis Juni og Juli, så med et kort kan du desværre ikke træne i begge måneder. For at gøre det må dun købe dem begge eller et af dem og supplerere op med et almindeligt kort.

 2. Mette
  Mette siger:

  Jeg tager på sommerferie d. 25. juni og er først retur d. 12. juli. På den måde kan jeg hverken få glæde af et juni kort (begyndte iøvrigt først træningen i Juni måned, men har nu været afsted i alt 10 gange).
  Jeg er sikkert ikke den eneste, som skal på sommerferie i løbet af de to måneder og dermed får vanskeligt ved at tage challenge op, når fleksibiliteten er så begrænset. Hvorfor ikke bare sige, at de 16 gange skal være brugt indenfor 4 uger?
  Og så iøvrigt medtage august som også er en sommermåned???
  Mange hilsner, Mette

  • Per Meldgaard
   Per Meldgaard siger:

   Hej Mette

   Tak for din feedback. Det er altid svært at tilgode se alle, specielt hen over sommeren, men jeg kan godt se det forslag ville være mere fleksibelt. Det vil vi overveje hvis vi laver en tilsvarende kampagne en anden gang.

   Mvh.
   Per – Team Energii

Trackbacks & Pingbacks

 1. 1. skridt – beslutningen om vægten | Fra Nu Af siger:

  […] i dag har jeg taget en beslutning. Jeg har meldt mig til en challenge i Energii hvilket betyder, at i hele juli skal jeg træne 16 gange. Det vil jeg kombinere med yoga, […]

Kommentarer er lukkede.