Her er historien om Sanne – en kvinde med jernvilje som med hjælp fra Reformertræning genoptrænede sig selv efter en alvorlig ulykke!

Da jeg havde prøvet 1. time hos Energii for en måneds tid siden var jeg hooked!! Jeg har sååå mange mengrad og træner selv pilates og yoga (har lavet eget program jeg bruger), styrketræning, løb m.m. MEN jeg har efter min 3. gang hos Energii, sagt mit fitness-abonnement op OG vil kun løbe ud over at dyrke reformer! Det er simpelthen nok for mig, for at bevare min styrke, smidighed og adræthed!

Jeg er i dag 36 år og har trænet siden jeg var 7 år! Jeg er tidligere landsholdsbokser, har været i forsvaret i hærens kampuniform gennem 10 år og var engang udfordrer i Gladiatorerne på tv3! I dag er jeg intuitiv mentor (.dk) :)

Men i det sidstnævnte tvprogram (2013) falder jeg 3 meter ned på bart gulv og knuser albue, river den af led, brækker håndled, haleben brækker, ryg og nakkehvirvler forskubber sig! Får efterfølgende fjernet et ledhoved i min albue og har meget få gener i dag og kan ting der ikke fysisk burde være muligt fordi jeg har arbejdet med mig selv og udviklet egen behandlingsform der gør at jeg kan næsten alt i dag med albuen!

I år 2005 torpederes jeg af en traktor på min motorcykel (som jeg er på vej ned og sælge) og sidder for en tid i en kørestol! 2 brud på bækken! Højre håndled brækkes igen flere steder! Næsten alt rives over i det ene knæ, noget i det andet giver sig og højre ankel bliver dobbelt så stor pga slag. Jeg kan ikke gå! Men cykle kan jeg, så med begge ben i skinner og armen i gips kæææmper jeg mig fra Køge Station ind til Kbh for at begynde på min kropsterapeut-uddannelse!

SÅ mine mengrader -ja dem har jeg nogen af! Jeg burde ikke kunne stå på ski, løbe, dyrke kampport m.m. men jeg kan det hele! Jeg har selv genoptrænet mig og har selv været fysisk træner og undervist i boksning i mange år og skal resten af mit liv styrketræne! Jeg har derfor sammensat eget træningsprogram OG det var bl.a. også pilates jeg fik trænet mig tilbage “med” og op FRA kørestolen!

Men Energii’s system/reformer maskinen, det er det jeg skal lave mange år frem! Det kan erstatte den skide styrketræning og hvor EEEER jeg taknemmelig for at have opdaget Energii! Tak for Energii i mit liv!

Jeg har netop været til min 4 eller 5. time og glæder mig til den næste!

Kærlige knus og hilsner
Sanne

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] og vi bliver ekstra glade når de vil fortælle om deres oplevelser. Vi har tidligere givet jer Sannes erfaringer med Energii og denne gang giver vi ordet til […]

Kommentarer er lukkede.