Club La Santa

Club La Santa

Oplev en uge fyldt med sjov og daglige aktiviteter, når du sammen med Energii´s fantastiske instruktørteam tager til Lanzarote. Energii står for aktiviteter i løbet af ugen og herudover har du naturligvis adgang til de øvrige faciliteter på Club La Santa som fx kajakker, svømmebassin, cykler mv.

Vi rejser den 18. oktober – 25. oktober 2013, så check din kalender og book med det samme for at få en af de 50 pladser vi har.

Hvad kan du forvente?

Masser af træning

Masser af træning

Energii’s La Santa uge byder på alt fra ny og anderledes træning, sol, hygge, afslapning, fest og selvfølgelig masser af reformertimer.

Vi byder på en bred vifte af ny og anderledes træning! Her kan du læse et udpluk af de første fastlagte ting…

Der vil være træning af den hårde og den sjove slags hele dagen, hver dag, naturligvis vil der også være mere Reformertræning end du kan drømme om, med nye øvelser der aldrig har set dansk (eller spansk) jord før!

Der vil minimum være 4 Reformertimer hver dag, ligesom der vil være både morgen og aftenløb med Allan, så husk løbesko!

Gitte inviterer til Puls & Styrketræning af den hårde slags mens Sanni sadler op til de svedigste Spinningstimer og Tor, han laver så meget Core træning at du vil opdage helt nye ukendte muskelgrupper!

Vi skal naturligvis også bruge resten af La Santa Sports faciliteter, så der bliver både plads til atletisk træning på stadionen, bootcamps, et slag rundbold, solbadning, råhygge, afslapning og ikke mindst en bette fest!

Og derudover byder Energii også på en masse sjove arrangementer og fælles middage, så du kan godt begynde at se frem til en uforglemmelig, sjov, anderledes og hård træningsuge i selskab med alle os fra Energii!!

Trænerne

I Energii ugen kan du bla møde 4 top motiverede instruktører, som du måske allerede kender i forvejen. De glæder sig alle til at undervise i reformeren flere gange om dagen og udover det undervise dig indenfor hver deres speciale.

Allan Garde er en af Energii’s bedste instruktører og derudover er han en erfaren marathon løber, der er meget dygtig til at dele ud af sin viden om løbe teknik og løbe psykologi. Allan har været med hos Energii fra starten og vil på La Santa udover reformeren, undervise i bla løb. Allan lover at starte din dag på allerbedste vis – med løbeskoende på og godt humør under armen, inden du tager din første reformertime.

Sanni Vangsø har utroligt mange reformer timer i ryggen og har kørt 3 reformer uddannelser i både Danmark og i udlandet. Sanni er kendt for at svinge pisken og presse dig maksimalt på en reformer. Det har hun også tænkt sig at gøre på bla hendes spinningtimer, som hun vil undervise i på La Santa. Sanni’s kontante afregning tillader ingen at slappe af, men handler derimod om at presse dig max og få det optimale ud af din træning. Sanni er en motivator ud over det sædvanlige og du skal både glæde og mande dig op til hendes timer.

Gitte Salling har over 1000 reformertimer i ryggen og har gennem det sidste år kørt 5 reformer uddannelser både i Danmark og i udlandet. Gitte har i 25 år undervist i alt indenfor fitness branchen og blev i 2012 kåret som en af Danmarks bedste undervisere.
Gitte glæder sig til at undervise dig i Puls/styrke og andre udfordrende og intense timer med knald på og på den måde, sørge for at din træning ligepludselig bliver lavet om til en stor trænings-fest i solen.

Vi trækker lod om en tur til La Santa med Energii!

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller

Har du allerede købt din billet, er du automatisk med i lodtrækningen om en ekstra plads, så du kan invitere en ven, kæreste eller træningsmakker med.

Har du ikke booket din La Santa tur endnu, så gør som Christiane Schaumburg-Müller og køb den nu, så er du også med i konkurrencen om en ekstra billet til Energii’s La Santa.

Priser

Club La Santa Logo

Club La Santa

Du betaler 1.500 kr. pr. person for Energii Aktivitets pakken direkte til Energii og derefter booker du rejse og ophold direkte hos Club La Santa.
Når rejsen og Energii Aktivitets pakken er betalt er det “All sports Inclusive” og mere end 30 forskellige aktiviteter. Hvis du kan lide vores træning i Energii lover vi du vil elske Energii Aktivitets pakken!

Pris for rejsen pr. person:

  • v. 3 personer i gul A lejlighed 6.095,- kr. + Energii aktiviteter 1.500,- kr.
  • v. 2 personer i gul A lejlighed 7.295,- kr. + Energii aktiviteter 1.500,- kr.
  • v. 1 person i gul A lejlighed 10.895,- kr. + Energii aktiviteter 1.500,- kr.

I rejsens pris indgår fly med afgang fra Kbh., mad ombord på flyet, transfer til og fra Club La Santa, lejlighed med køkken og “All sport inclusive”.
Hvis du rejser alene, kan Club La Santa indlogere dig med en anden person af samme køn, og du nøjes med at betale prisen v. 2 personer. Anden type lejlighed og pension kan bestilles.

Booking

Book din Energii Aktivitets pakke her og derefter booker du rejsen via Club La Santa ved at kontakte Benjamin hos Club La Santa på tlf: 76 500 405 eller mail benjamin@clublasanta.dk.
Vigtigt: Husk at skriv at du deltager på Energii’s uge.

For spørgsmål kontakt os på info@energii.dk eller ring til Benjamin hos Club La Santa på tlf: 76 500 405 eller mail benjamin@clublasanta.dk

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ikke booket din La Santa tur endnu, så gør som Christiane Schaumburg-Müller og køb den nu på http://www.energii.dk så er du også med i konkurrencen om en ekstra billet til Energii’s La […]

Kommentarer er lukkede.