Reformer i London

Sanni og jeg er netop hjemvendt fra 3 dages inspirationstur i London.

Reformer i London

Reformer i London

Der er mange muligheder for at dyrke reformer pilates med pilatesdelen i fokus.

Vi har tidligere besøgt HeartCore og Ten pilates, som går for at være London’s bedste studier.
Her betaler man i gennemsnit kr.250,- pr time og er på hold med 7 andre, som er nogle af de største hold man kan finde i London.

Vi fik trænet 10 timer på 3 dage.
Nogler instruktører var virkelig dygtige og meget motiverende, andre ingen udstråling, kærlighed til træningen eller formidlingen af den. Reformerne svinger meget i kvalitet, og vi har prøvet alt fra sidste nyt til verdens første reformer. Vi har trænet igennem med nogle rigtige effektive og krævende øvelser, men også sendt hinanden lange blikke, når vi blev præsenteret for en øvelse, som på ingen måder gav mening i vores reformer univers

Som altid er det inspirerende at prøve noget anderledes og nyt, og vi har fået rigtig mange gode øvelser med hjem, som vi selvfølgelig spicer lidt op Energii style :)

10 timer på 3 dage er hårdt for kroppen, Sanni og jeg var inden London slet ikke bange for at vores kroppe ville blive trætte, og selvom vi ikke er meget for at indrømme det, var vi sidste dag under pres på skift… Jeg tog mig selv i under en time at sige ” Sanni, jeg gider ikke mere min krop vil bare sove” hvorefter min ultimative træningspartner svarer “Salling, tag dig sammen og forsæt!!”

London jo paradis for to shoppesultne piger
Inden vi skulle mod lufthaven satte vi kursen mod Oxford ST og der er London jo paradis for 2 shoppesultne piger. Vi var der på Valentins dag og mødte mange søde mænd med blomster og balloner allevegne, det mindede nærmest om en romantisk film og vi sugede alle indtryk til os.
4 timers shopping – næsten kun fordelt på TopShop og, som ubetinget er verdens flotteste :) (Go girls…and guys en sikker gavevinder!)

Victoria Secrets

Victoria Secrets

Søde mænd med blomster og balloner

Søde mænd med blomster og balloner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at ser jer i reformeren !

Kærligst Sanni og Gitte