Energii hjælper med julegaverne

Vi nærmer os december måned og dermed en masse fokus på jul, gaver og mad. Derfor er det ekstra vigtigt for os, at du holder din træning ved lige trods travlhed og stress.
Vi hjælper dig lidt på vejen med julegaveindkøb og ønsker. Du kan nemlig hurtigt og nemt købe gavekort og træning til Energii, som du kan lægge under juletræet og glæde dine nærmeste med. Du kan også ønske dig klip i julegave. Det er ligeså nemt som at give.
>> Køb julegavekort her
>> Ønsk dig et julegavekort

Mobil app

Nu kan du hente Energii’s app og meget nemt booke hold. App’en er lavet så nemt, at du i hverdagen bare kan klikke på din telefon og få styr på dine Energii timer, hold, nyheder og alt hvad der sker hos Energii. Den virker på både iPhone og Android og vi håber I bliver glade for den.
>> Klik på http://www.energii.dk/app fra din telefon for at hente appen

 

Nye instruktører og nye øvelser

Energii Newsletter Nov 2012

Som du måske har bemærket, er der kommet flere nye ansgiter til Energii’s instruktørteam. Vi er glade og stolte af både nye og gamle instruktører, som gør deres allerbedste for, at du får den ultimative workout og et smil med på vejen.
Der er også kommet mange nye og spændende øvelser på timerne, så derfor kan du (igen) forvente ømhed efter din træning.
Men husk….du bliver stærkere efter hver gang du træner og resultaterne kommer hurtigere, jo stærkere du er.

Fra december til januar…..

Vi speeder op på hold og timer i det nye år. Som du kan se på holdplanen allerede fra januar, er der kommet nye og mange flere hold på, som vi håber passer ind i din hverdag. Vi vil snart fortælle dig meget mere om de nye hold, som selvfølgelig udfordrer dig og dine muskler endnu mere.
>> Book timer i København
>> Book timer i Lyngby

Info

Vi modtager ikke længere kontanter i Energii, så husk dit dankort, når du skal handle :-)

Følg Energii på Facebook

Husk, at du altid kan følge med på vores facebook grupper, her kommer vi dagligt med nyheder…………
>> http://www.facebook.com/EnergiiDK
>> http://www.facebook.com/EnergiiLyngby